N nclr Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2018 23 5 1 35 29 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi nclr #1 Ali Murat akkuş a ameliyat olanlar memnun musunuz ?? Lütfen fikirlerinizi paylaşabilir misiniz ?? Tavsiye eder misiniz??
Ali Murat akkuş a ameliyat olanlar memnun musunuz ?? Lütfen fikirlerinizi paylaşabilir misiniz ?? Tavsiye eder misiniz??
M mrldmrl Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 2 1 6 42 6 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi nclr #2 nclr .!.: Ali Murat akkuş a ameliyat olanlar memnun musunuz ?? Lütfen fikirlerinizi paylaşabilir misiniz ?? Tavsiye eder misiniz?? Genişletmek için tıkla... ben DR.Ömer Sağır 'a ameliyat oldum çok memnun kaldım.. tavsiye ederim .. instagram sayfasında bana yaptığı ameliyatta var. çok başarılı bi doktor.
nclr .!.: Ali Murat akkuş a ameliyat olanlar memnun musunuz ?? Lütfen fikirlerinizi paylaşabilir misiniz ?? Tavsiye eder misiniz?? Genişletmek için tıkla... ben DR.Ömer Sağır 'a ameliyat oldum çok memnun kaldım.. tavsiye ederim .. instagram sayfasında bana yaptığı ameliyatta var. çok başarılı bi doktor.
D duduperi Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2018 7 2 86 12 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi nclr #3 Kesinlikle tavsiye ederim, 2 ay oldu sonuçtan çok memnunum.