Burun Estetiği Yaptıranlara Bakış Açınız

edakoliq

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
8
0
16
Bursa
Burda yazanların çoğu estetiğe karşı değildir ama yinede merak ediyorum zaten güzel olan biri daha iyi görünmek için burnunu yaptırsa ne düşünürdünüz.Psikolojik takıntıları olduğunu falan mı yoksa sadece eskisinden daha iyi göründüğünü mü ?

güzellik görecelidir diye düşünürdüm ben..estetiğe karşı değilim ama yaptırmamaya da karşı değilim.

herhangi bi yeri var olan güzelliğine gölge düşürüyosa estetikte bi sakınca yok bence ama zaten güzel olan bi yerine estetik yaptırıyosa bu gerçekten takıntıdır bence gereksizdir

(Eskisinden daha iyi görünüp görünmedigini bilmemiz icin estetikten önceki halini görmemiz
gerekir.) Ama kafayi estetik yapmaya takmissa zaten yapacaktir, burun onun burnu bana bir laf düsmez diye düsünürüm.

Bence kişinin güzel bir burnu var ise ameliyat olması son derece gereksiz. Bu biraz takıntı halini almış olabilir. Sonuçta hiç bir uzuv/organ ameliyat öncesi durumundan daha sağlam olmaz tabi bunu zaten sağlıklı olan bir uzuv/organ için söylüyorum. Fakat burunda kemik, eğrilik veya görüntü olarak çok abes bir durum var ise ameliyat insanın kendine güvenini getirir diye düşünüyorum.

Banada eski burnum için fena değil sen takıntı yapıyosun diyolardı. ama bana göre beni rahatsız ediyordu ki ameliyat olduktan sonrada bazı kişiler eski burnun şöyleydi böyleydi diye kusurlarımı saymaya başladılar demekki takıntılı değilmişim gerçekten kusur varmış..Onun için insan kendini daha iyi hissedecekse asla estetiğe karşı değilim...

ben de ameliyat olmadan burnumun cirkin oldugunu soyeleyenler oldu genelde erkekler begenmıyordu:) sımdı fazla kısıyle daha gorusemesem de 19.gunum begenıyorlar dogal olmus bılmeyen anlamaz estetık oldugunu dıyorlar bu da tabı ınsana ayrı bır ozguven getırıyor eskıden burnuma cok fazla kapatıcı falan surerdım artık fazla makyaja gerek yok bır de ödemlerim inerse şahane olacak inş:) yanı ınsan rahatsızsa olmalı...

öğretmen oldugum ıcın ogrencıler ne der dıye dusunuyordum onlara anlattım rahatsız oldugumu ve mecburen amelıyat olmam gerektıgını onlar da hocam cok guzel olacaksınız sabırsızlıkla beklıyoruz yenı halınızı dıyorlar yanı hıc soylemeseydım ay estetık yaptırmıs deyıp sureklı konusabılırlerdı sımdı bu ihtimali en azından düşürdüm:)

ben cevreme soyleyemıyorum estetık deyınce bırden onyargı olusuyor. çok gereksız gıbı gorenlerde olcak . bu zamana kadar bana estetık yaptır dıyenler oldu. tabı cevrenın dusuncesınden çok benım dusuncem onemlı kendımı ıyı hıssedıp hıssetmeyecegm.

canim benim cevremde öyle aman iki üc konusurlar sonra tik cikmaz..hatta belki onlarin kizlari gelir sana dok icin öneri almaya bellimi olur ... bak benim bir arkim amliyat oldu hic kimseye demedi,, sadece bize en yakin arladaslarina bide arkadaslarin ailesine...öteki cevredeki arkadaslar hic kimse anlamadi cünkü insan buruna dikatli bakmiyor ki ?? unutuyorlar genelde cok zayiflamissin diye söyledirler yada gözüme güzel geldin bir degisiklik var ama ne cözemiyorlar... ama emin ol ki bizim gibi burunlara odaklanmis insanlar varsa onlar anliyor yapacak bisey yok ... : )

merhaba arkadaslar/ ben bir seye aydinlik getirmek istiyorum/ kendi dogal burnunla kac sene yasiyorsun yuz cizgilerin ona gore tamamlanarak insalarin aklinda kaliyor/ is yerinde/ arkadaslarin/ akrabalarin/ hatda sen kendin bile aynaya baktiginda o buruna sahib olan bir obraz (oyuncu) goruyorsun/ ve estetik yaptirdikdan sonra kimse sana aaaa bu daha guzel harika demez/ niye biliyormusunuz? cunki seni kayb etmisler gibi dusunuyorlar/ sanki sen gitmishsinde baska birisi gelmis/ bir sure sonra eger gercekdende burun estetiginde problem yoksa yuz cizgilerinnle zamanla uyum ssaglayark daha guzel olucak/ ...... kusura bakmayin yabanci oldugum icin turkcede dusuhundukleirmi ne kadar alatdim bilmiyorum/ ama bunlar en iyi ellerden cikmis hastalarda yasanan durumlar/

ben 23yaşındayım ve ergenlik döneminin başından beri burun takıntım var. evet takıntılı olduğumun farkındayım, saç kesimim, makyaj stilim, fotoğraflarda poz verme şeklim hep burnuma göre oluyo burnumla ilgili eleştiri aldığım zamanlar oldu, işte kemerli, büyük, eğri bir burnum olduğu için bir iki şakaya maruz kalmışımdır, ama genelde kırmamak için bişey söylemiyorlar sanırım. Allaha şükür nefes alabiliyorum ama insan bir kere kafasına taktı mı hayat kalitesi düşüyor, insan içine çıkmak istemiyor, kendini değersiz görüyor. özgüven eksikliği de ciddi bir sağlıks orunu bence. bu yüzden bu tür bi estetik operasyon geçiren herkese saygı duyarım. en kısa zamanda ben de olup kurtulucam inşallah. ilk başlarda insanların düşüncelerini çok önemserdim,acaba aaa estetik yaptırmış diye dalga geçerler mi acaba diye düşünürdüm ama şimdi umrumda değil önemli olan benim mutluluğum, şimdi herkese söylüyorum ameliyat olacağımı içim rahat :) bazen burda fotolarını koyup sizce ameliyat olmalı mıyım diyen bazı kızlar görüyorum o kadar güzeller ki,,, kızıyorum bazen içten içe, benim böyle güzel bir yüzüm ve burnum olsa asla olmazdım diyorum. ama yine de onların psikolojilerini etkiliyorsa kime ne... bu işi sadece kendimiz, özgüvenimiz için yapıyoruz, yoksa kimse meraklı değildir bıçak altına yatmaya... İnşallah herkes gönlüne göre sonuçlar alır....

zATEN SORUNSUZ SAĞLIKLI VE GÜZEL BİR BURUNU VAR OLUPTA YİNE BURNUNU YAPTIRIRSA PEK OLUMLU DÜŞÜNMEM AÇIKCASI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…