Burun estetiği yaptırıp memnun kalmayanlar!!!

lynx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
16
3
86
İstanbul
Herkese merhaba,

Bu süreci yaşayanların çok iyi bildiği gibi, burun estetiği öncesi insanların kafasında pek çok isim dolaşıyor:44: Ben de şu anda o durumdayım. Estetik yaptırıp şu andakinden daha vahim bir durumda olmaktan çok korkuyorum:18: Sitede hep estetik yaptırıp memnun olanlara rastladım. Bu başlık altında burun estetiği yaptırıp memnun kalmayanlar fotoğraflarıyla doktorlarının kim olduğunu paylaşırlarsa sanırım hepimiz için çok iyi olur.

Şimdiden hepinize teşekkürler

kimse yok mu cevap verecek (( oysaki bence çok faydali olurdu, her doktorun iyi yaptığı kadar kötü yaptığı ameliyatlar da vardır. Bunları bilip ona göre seçmek istiyorum doktorumu.

Mesela Ceylan'nın ameliyatını kim yaptı acaba, kadıncağız kaç kez revizyon ameliyatı geçirdi.

Arkadaşlar burun Estetiginde ucuza kacmayın... dr hakan gence Altunizade esteword hakan gence bir görüşün benim hic ağrım bilee yokk :)) karar vermek cokkk zor 5 yıl dr arastırdım son 1 senedw hep görüşmelere gittim her hafta

Merhabaaaaa

Bende burnunu yaptırmakta kararsız olanlardanım ama galiba sebebi yüzümde 30 yıldır alışkın olduğum ifadenin bir sabah uyandığımda farklı olacağı... Ablam 5 yıl önce burnundan operasyon geçirdi çok güzel oldu ama o gerçekten orjinal halinden kurtulmak için zaten değiştirmeye karar vermişti. Ben sadece küçük rötuşlar istiyorum istediğim olmazsa çok müdehale olur vs. vs diye yiyorum kendimi ne dersiniz "hiç dokunma" diyecek olanda beni ayartabilir "bence değişklik iyidir" diyecek olanda :)))

Selam nekadar ödediğini öğrenebilir miyim?Bende Hakan beyi araştırıyorum fakat fiyatta benim için oldukça önemli.Birde fotoğraf görebilir miyim rica etsem?

Selam nekadar ödediğini öğrenebilir miyim?Bende Hakan beyi araştırıyorum fakat fiyatta benim için oldukça önemli.Birde fotoğraf görebilir miyim rica etsem?
merhaba bende hakan genceye ameliyat olmak istiyorum ancak fiyat konusunda bende tereddütteyim siz fiyat hakkında bilgi alabildiniz mi?

Merhaba ameliyat fiyatını öğrenebilir miyim? Bende Hakan Genceye ameliyat olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…