Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanılmaz rahat ama ameliyattan sonraki sürec epey zor. yemek yesen de tat alamama, uyurken rahat yatamama, bogazın tahris oluyor, yemek yemek iskenceye dönüsüyor, ben sadece su icebilmistim, dogru dürüst beslenememistim ilk zamanlar. Ve en kötüsü de sabah uyandıgında dilinin kupkuru olması o his inanılmaz kötüydü onun dışında ağrım sızım hic olmadıArkadaslar burun estetiği çok acılı bir ameliyat mi? Kimi çok kolay diyo kimi hayatta olunmaz çok acı verici diyor. Çok kafam karıştı..
Eğitim ve Araştırma hastanesinde Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi polikliniginden sıra aldım hekimi araştırıyorum 11 yıldır doktormuş ama öyle tanındık değil herhalde pek bir sey çıkmıyor.. op. Dr. Yazıyor başında bilemedim kiburnuna ne isteğin önemli canım bide devletttede olsa gittiğin doktoru araştır tecrübe önemli. mesela kemer törpületmek istiyorsundur o kolay ama burun ucum küçülsün yok sivri olsun falan gibi detaylı beklentilerin varsa tecrübesi olmayan doktor yapmayabilir. sonuçta her kbbci burun estetiği yapmadığı gibii her plastik cerrahta bu konuda uzmanlaşmamış olabiliyor.
sakın bütcen yoksa acele etme para biriktir gerekirse yıllar sürsün ama kendini atese atma bu cok ciddi bir ameliyat... bak ben kendi doktorumu cok begeniyorum cevremdeki kimse ben söylemeden ameliyat oldugumu anlamadı ama bilenler cok begendi ben dogal olsun istemedim minik olsun benim olsun dedim dogal oldu ama herkes cok begeniyor doktorumun adını falan istiyor en düşünmeyen bile o yüzden inanıyorum ki doktorum yüzüme en yakısacak burnu yaptı. umarım yanlıs kararlar vermezsin iyice arastır sorustur öyle yaptırAçıkçası burnum güzel olacaksa acısına sıkıntısına katlanırım ama hem uygun hem iyi doktor bulmak çok zor
burnuna ne isteğin önemli canım bide devletttede olsa gittiğin doktoru araştır tecrübe önemli. mesela kemer törpületmek istiyorsundur o kolay ama burun ucum küçülsün yok sivri olsun falan gibi detaylı beklentilerin varsa tecrübesi olmayan doktor yapmayabilir. sonuçta her kbbci burun estetiği yapmadığı gibii her plastik cerrahta bu konuda uzmanlaşmamış olabiliyor.
Kan aldirirken bile ayilip bayiliyorum ama burnumda sorunlu ameliyat olmak istiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kimisi çok kolay derken kimisi çok acı verici diyor. Bilmiyorum gerçekten keşke beni ameliyattan sonra 3 4 gün uyutsalar hiçbir şeyi anlamasamIyi bir doktora ameliyat olursanız ve sonucu iyi olursa hiç zor değil
Doktorunuz kim acaba merak ettim??sakın bütcen yoksa acele etme para biriktir gerekirse yıllar sürsün ama kendini atese atma bu cok ciddi bir ameliyat... bak ben kendi doktorumu cok begeniyorum cevremdeki kimse ben söylemeden ameliyat oldugumu anlamadı ama bilenler cok begendi ben dogal olsun istemedim minik olsun benim olsun dedim dogal oldu ama herkes cok begeniyor doktorumun adını falan istiyor en düşünmeyen bile o yüzden inanıyorum ki doktorum yüzüme en yakısacak burnu yaptı. umarım yanlıs kararlar vermezsin iyice arastır sorustur öyle yaptır
Hiç endişelenmeyin gerçekten agrisiz bir ameliyat ama mutlaka iyi bir doktora olun morlukta çok az oluyor şişliklerin rahatsız edecek kadari cok çabuk geçiyor.sonuç güzel olursa iyiki olmuşum diyeceksiniz iyi doktorlar oyle güzel burunlar yapiyor ki hastaları cok mutlu.Kan aldirirken bile ayilip bayiliyorum ama burnumda sorunlu ameliyat olmak istiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kimisi çok kolay derken kimisi çok acı verici diyor. Bilmiyorum gerçekten keşke beni ameliyattan sonra 3 4 gün uyutsalar hiçbir şeyi anlamasam![]()
mesela iyi doktorlar örnek :)Hiç endişelenmeyin gerçekten agrisiz bir ameliyat ama mutlaka iyi bir doktora olun morlukta çok az oluyor şişliklerin rahatsız edecek kadari cok çabuk geçiyor.sonuç güzel olursa iyiki olmuşum diyeceksiniz iyi doktorlar oyle güzel burunlar yapiyor ki hastaları cok mutlu.
ozan balık canım istanbul leventteDoktorunuz kim acaba merak ettim??
Ben revizyon için araştırıyorum.ozan bitikle görüştüm asla tavsiye etmem onu eledim.herkesten duyduğum barış çakır emre ilhan teoman dogan muhammet dilber ve daha bir çok isim sayilabilir ama görüşmeye gitmediğim için birşey söyleyemem.birde ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum bir doktora ameliyat olmadan once cok iyi doktor kesin guzel yapar demek dogru değil ama yinede görüşmede belli ediyorlar kendilerini ozensiz bir burun yapacağı belli olanlarada güvenmemek gerekiyor.insallah barış cakir yada teoman doğanı düşünüyorum barış çakır ilk ameliyat üzerinden 1 sene geçmeden randevu vermedi fotograflari gönderdim 1 yil tamamlaninca gelin görüşelim dedi teoman doğandan ve emre ilhandan randevu aldim ama emre ilhana gitmeyi düşünmüyorum ama yinede belli olmaz kararım değişirse giderim herkes cok övüyormesela iyi doktorlar örnek :)
Ama şöyle bir sıkıntı var devletteki dr deneme amacli farkli bisy icin sizi kullanabilir veya özenli çalismaz.özeldeki gibi olmazBen sakaryada yaşıyorum sakaryada söyle bir şey oldu. Toplasan toplasan 5 6 tane estetik cerrahi vardı. Biri ilsun aka biri onun eşi sabri aka ve muhtemelen duymuşsunuzdur gürkan kayabaşoglu. Bunların ucude sakarya egitim ve araştırma hastanesinde Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahiydilar. Yani 2000 tlye estetik yapıyorlardı devlette oldukları zamanlar ve muhteşemdi... adamlar anladilar devlette para kazanmak zor hemen kendi muayehanesini açtılar ve suan hepsi 7000 tlden aşağı ameliyat yapmıyor. Doktor yine aynı doktor sonuç yine aynı sonuç. Devlette olsaydi yine aynı olacaktı.. ve cogumuz devlet deyip ameliyat olmak istemicektik. Ama bence çok para demek yada özel demek iyi demek değil. Hepsi devletten buralara geldi ve geldikleri de 1 2 sene oldu.. önyargılı olmamak lazım. 15 bin lira verip burada ağlayan da cok. 2bin lira verip burnuyla aşk yaşayan da.![]()