Burun estetigi zor mu?

betizmm54

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
157
31
13
30
Arkadaslar burun estetiği çok acılı bir ameliyat mi? Kimi çok kolay diyo kimi hayatta olunmaz çok acı verici diyor. Çok kafam karıştı..

Çok rahat geçiyor,narkozdan uyanınca burnundaki ağırlık dışında birşey hissetmiyorsun.BEn sadece tamponlarım çıktıktan sonra kendimi iyi hissedip hemen ayağa kalkmıştım o an bayılmışım. onun dışında kötü birşey yaşamadım. 3 sene oluyor yaklaşık.Ama burnum yamuldu şu an malesef

Arkadaslar burun estetiği çok acılı bir ameliyat mi? Kimi çok kolay diyo kimi hayatta olunmaz çok acı verici diyor. Çok kafam karıştı..
inanılmaz rahat ama ameliyattan sonraki sürec epey zor. yemek yesen de tat alamama, uyurken rahat yatamama, bogazın tahris oluyor, yemek yemek iskenceye dönüsüyor, ben sadece su icebilmistim, dogru dürüst beslenememistim ilk zamanlar. Ve en kötüsü de sabah uyandıgında dilinin kupkuru olması o his inanılmaz kötüydü onun dışında ağrım sızım hic olmadı

Kızlar peki nerelerde ne kadar ücrete mal oldu estetik ameliyatınız? Ben devlet hastanesinde estetik cerrahında olmayı düşünüyorum. Çünkü o kadar bütçem yok.. Bazı insanlar verdiği para az olduğu için o kadar güzel sonuctan çok memnunken bazıları da denek faresi olursun diyorlar siz ne düşünüyorsunuz?

bence zor canım kolay değil benim ağrı çekmedim şişlik morluk çok oldu en büyüğü atelin alınmasına son 3 gün kala burnumun üstü öyle bir kaşınmaya başladı ki son 3 gün 2-3 saat zor uyudum çıkartıp atıcaktımm valla bunu yaptırma diye demiyorum sadece o bir hafta sıkıntı çekmeye hazır ol. sonuçta 1 tüm sıkıntılar bir hafta sürüyor öyle düşün zaman çabuk geçiyor

burnuna ne isteğin önemli canım bide devletttede olsa gittiğin doktoru araştır tecrübe önemli. mesela kemer törpületmek istiyorsundur o kolay ama burun ucum küçülsün yok sivri olsun falan gibi detaylı beklentilerin varsa tecrübesi olmayan doktor yapmayabilir. sonuçta her kbbci burun estetiği yapmadığı gibii her plastik cerrahta bu konuda uzmanlaşmamış olabiliyor.

burnuna ne isteğin önemli canım bide devletttede olsa gittiğin doktoru araştır tecrübe önemli. mesela kemer törpületmek istiyorsundur o kolay ama burun ucum küçülsün yok sivri olsun falan gibi detaylı beklentilerin varsa tecrübesi olmayan doktor yapmayabilir. sonuçta her kbbci burun estetiği yapmadığı gibii her plastik cerrahta bu konuda uzmanlaşmamış olabiliyor.
Eğitim ve Araştırma hastanesinde Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi polikliniginden sıra aldım hekimi araştırıyorum 11 yıldır doktormuş ama öyle tanındık değil herhalde pek bir sey çıkmıyor.. op. Dr. Yazıyor başında bilemedim ki

Açıkçası burnum güzel olacaksa acısına sıkıntısına katlanırım ama hem uygun hem iyi doktor bulmak çok zor

Açıkçası burnum güzel olacaksa acısına sıkıntısına katlanırım ama hem uygun hem iyi doktor bulmak çok zor
sakın bütcen yoksa acele etme para biriktir gerekirse yıllar sürsün ama kendini atese atma bu cok ciddi bir ameliyat... bak ben kendi doktorumu cok begeniyorum cevremdeki kimse ben söylemeden ameliyat oldugumu anlamadı ama bilenler cok begendi ben dogal olsun istemedim minik olsun benim olsun dedim dogal oldu ama herkes cok begeniyor doktorumun adını falan istiyor en düşünmeyen bile o yüzden inanıyorum ki doktorum yüzüme en yakısacak burnu yaptı. umarım yanlıs kararlar vermezsin iyice arastır sorustur öyle yaptır

Ben sakaryada yaşıyorum sakaryada söyle bir şey oldu. Toplasan toplasan 5 6 tane estetik cerrahi vardı. Biri ilsun aka biri onun eşi sabri aka ve muhtemelen duymuşsunuzdur gürkan kayabaşoglu. Bunların ucude sakarya egitim ve araştırma hastanesinde Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahiydilar. Yani 2000 tlye estetik yapıyorlardı devlette oldukları zamanlar ve muhteşemdi... adamlar anladilar devlette para kazanmak zor hemen kendi muayehanesini açtılar ve suan hepsi 7000 tlden aşağı ameliyat yapmıyor. Doktor yine aynı doktor sonuç yine aynı sonuç. Devlette olsaydi yine aynı olacaktı.. ve cogumuz devlet deyip ameliyat olmak istemicektik. Ama bence çok para demek yada özel demek iyi demek değil. Hepsi devletten buralara geldi ve geldikleri de 1 2 sene oldu.. önyargılı olmamak lazım. 15 bin lira verip burada ağlayan da cok. 2bin lira verip burnuyla aşk yaşayan da. :halay::halay:

Meraba kemer törpületmek her doktorun yapabileceği bir şey mi? Çok mu kolay yani?

Iyi bir doktora ameliyat olursanız ve sonucu iyi olursa hiç zor değil
Kan aldirirken bile ayilip bayiliyorum ama burnumda sorunlu ameliyat olmak istiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kimisi çok kolay derken kimisi çok acı verici diyor. Bilmiyorum gerçekten keşke beni ameliyattan sonra 3 4 gün uyutsalar hiçbir şeyi anlamasam :D

sakın bütcen yoksa acele etme para biriktir gerekirse yıllar sürsün ama kendini atese atma bu cok ciddi bir ameliyat... bak ben kendi doktorumu cok begeniyorum cevremdeki kimse ben söylemeden ameliyat oldugumu anlamadı ama bilenler cok begendi ben dogal olsun istemedim minik olsun benim olsun dedim dogal oldu ama herkes cok begeniyor doktorumun adını falan istiyor en düşünmeyen bile o yüzden inanıyorum ki doktorum yüzüme en yakısacak burnu yaptı. umarım yanlıs kararlar vermezsin iyice arastır sorustur öyle yaptır
Doktorunuz kim acaba merak ettim??

Kan aldirirken bile ayilip bayiliyorum ama burnumda sorunlu ameliyat olmak istiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kimisi çok kolay derken kimisi çok acı verici diyor. Bilmiyorum gerçekten keşke beni ameliyattan sonra 3 4 gün uyutsalar hiçbir şeyi anlamasam :KK70:
Hiç endişelenmeyin gerçekten agrisiz bir ameliyat ama mutlaka iyi bir doktora olun morlukta çok az oluyor şişliklerin rahatsız edecek kadari cok çabuk geçiyor.sonuç güzel olursa iyiki olmuşum diyeceksiniz iyi doktorlar oyle güzel burunlar yapiyor ki hastaları cok mutlu.

Hiç endişelenmeyin gerçekten agrisiz bir ameliyat ama mutlaka iyi bir doktora olun morlukta çok az oluyor şişliklerin rahatsız edecek kadari cok çabuk geçiyor.sonuç güzel olursa iyiki olmuşum diyeceksiniz iyi doktorlar oyle güzel burunlar yapiyor ki hastaları cok mutlu.
mesela iyi doktorlar örnek :)

mesela iyi doktorlar örnek :)
Ben revizyon için araştırıyorum.ozan bitikle görüştüm asla tavsiye etmem onu eledim.herkesten duyduğum barış çakır emre ilhan teoman dogan muhammet dilber ve daha bir çok isim sayilabilir ama görüşmeye gitmediğim için birşey söyleyemem.birde ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum bir doktora ameliyat olmadan once cok iyi doktor kesin guzel yapar demek dogru değil ama yinede görüşmede belli ediyorlar kendilerini ozensiz bir burun yapacağı belli olanlarada güvenmemek gerekiyor.insallah barış cakir yada teoman doğanı düşünüyorum barış çakır ilk ameliyat üzerinden 1 sene geçmeden randevu vermedi fotograflari gönderdim 1 yil tamamlaninca gelin görüşelim dedi teoman doğandan ve emre ilhandan randevu aldim ama emre ilhana gitmeyi düşünmüyorum ama yinede belli olmaz kararım değişirse giderim herkes cok övüyor

Ben sakaryada yaşıyorum sakaryada söyle bir şey oldu. Toplasan toplasan 5 6 tane estetik cerrahi vardı. Biri ilsun aka biri onun eşi sabri aka ve muhtemelen duymuşsunuzdur gürkan kayabaşoglu. Bunların ucude sakarya egitim ve araştırma hastanesinde Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahiydilar. Yani 2000 tlye estetik yapıyorlardı devlette oldukları zamanlar ve muhteşemdi... adamlar anladilar devlette para kazanmak zor hemen kendi muayehanesini açtılar ve suan hepsi 7000 tlden aşağı ameliyat yapmıyor. Doktor yine aynı doktor sonuç yine aynı sonuç. Devlette olsaydi yine aynı olacaktı.. ve cogumuz devlet deyip ameliyat olmak istemicektik. Ama bence çok para demek yada özel demek iyi demek değil. Hepsi devletten buralara geldi ve geldikleri de 1 2 sene oldu.. önyargılı olmamak lazım. 15 bin lira verip burada ağlayan da cok. 2bin lira verip burnuyla aşk yaşayan da. :halay::halay:
Ama şöyle bir sıkıntı var devletteki dr deneme amacli farkli bisy icin sizi kullanabilir veya özenli çalismaz.özeldeki gibi olmaz

Back
X