burun estetigi

serenmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
245
17
98
35
arkadaşlar burun estetigi 4.ayım doldu eskiden gerçekten makyajsızda iyiydim ama şu an makyajsız çirkinim estetik sonrası bu geçici durum mu yoksa tamamen mi degiştim

Nasıl yani cilt yapınız mı değişti? Tam anlayamadım ben. Acaba burnunuz şişse ondan olabilir mi? Ya da belki görüntüye alışamamışsınızdır.

bilmiyorum yüzüm bir garip geliyor ben degil gibiyim sanki şişlerden olabilir mi görüntüye alışamıyorum zaten ama makyajlı daha çekilir

Bence şişlik de etkiler ama düşünsene yıllarca eski burunla yaşadık. Hemen yeni görüntüye adapte olmak zor oluyordur. Biraz daha zaman geçsin çok çok daha güzel gelecek bence. Eski halimizi de unutmaya başlıycaz zaman geçince, gözümüz de alışacak.

senin kaç ay oldu peki alıştın mı yeni haline belki oturunca alışılır bilmiyorum ama sürekli aynaya bakıyorum hala alışamadım

Benim 20 güne yaklaşıyor daha 1 ay bile olmadı :halay:Ben de 7/24 ayna karşısındayım, kendimi yadırgıyorum insanlar da yadırgıyor. Ama memnunum çok eski burnum kötüydü çünkü. :KK43:

benim kötü degildi ama yıllarca uzun geldi bana hiç bir insan yaptır demedi ama işte insan takıntı yapınca memnunsan bence hep memnun kalırsın alışmanda kolay olur şu an zaten baya şiştir

Takıntı yapılmışsa bence de yaptırılmalı. Tabi çok takıntılı olunca da yeniyi de beğenmek zor olabilir, o riski var. Sen memnun musun peki?

Merhaba arkadaşlar konuyla alakalaı olmayabilir ama butun estetiginden sonra ne zamana kadat burun dusmesi devam eder

Arkadaslarrr 20inci gunumdeyim ve bitkisel caylar yasak diye okudum ama ben bilmeden demin yesil cay ictim ve ictikten sonra burnumda tuaf hisler hissetmeye basladim geriliyormus gibi.. korkmaya basladim birsey olurmu???

Merhabalar ;
1 hafta once burun amaliyatı oldum nefes problemim vardi ve bu burundan 3 . Amaliyatim hep kemik et alinda bu seferde aynısı oldu 2. Amaliyatımdan sonra balkondan düştüm ve burnumda egrilik oldu dış görünümden de belliydi o kemerinde aldılar burnum ucu kalkik istemiyodum ama mecbur kalkması lazimb dedi doktorum simdi aynaya bakiyorum içim yanıyo kalkık şişmi bilmiyorum nasıl iner ki bu burun bu arada yarın da üsteki alcım alıncak :(
:KK43:

eğer doğal burun yaptırıyorsanız insanın siması değişmiyor ben aynaya baktığımda ve çevremden duyduğum kadarıyla herkes aynı oldugumu söylüyor sadece burnumdaki yamukluk düzelmiş oldu çokta memnunum bu durumdan

Back
X