• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği

minademir90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2018
17
0
36
34
Sedat vatansever e burun estetik olan varmı yada tanıdıgı olan varmı arkadaşlar lütfen fotoğraf yada bilgi 22 mayısta olucam ama hiç bilgim yok köru körüne olmak istiyorum

Ayrıca sonucunu görebilirmiyim sakıncası yoksa nasıl yaptı
Mina burnun istediğin gibi oldu mu? Yarın ben de Sedat Vatansever’e yatış yapacağım burun estetiği için ve tedirginim. Lütfen yorumlarını yazabilir, en azından özelden fotoğraf yollayabilir misin?

Mina burnun istediğin gibi oldu mu? Yarın ben de Sedat Vatansever’e yatış yapacağım burun estetiği için ve tedirginim. Lütfen yorumlarını yazabilir, en azından özelden fotoğraf yollayabilir misin?
Canım ameliyat oldunuz mu merak ediyorum

Sedat beye ameliyat olan arkadaşlar burun istediğiniz gibi oldumu memnunmusunuz ameliyattan sonra ağrı çok oluyormu ameliyat dahil hastanede ne kadar kakıyorsunuz bende ocak ayında burun ameliyatı olacağım ama tedirginim biraz yardımcı okursanız sevinirim

Sedat beye ameliyat olan arkadaşlar burun istediğiniz gibi oldumu memnunmusunuz ameliyattan sonra ağrı çok oluyormu ameliyat dahil hastanede ne kadar kakıyorsunuz bende ocak ayında burun ameliyatı olacağım ama tedirginim biraz yardımcı okursanız sevinirim
Cnm daha once olmus muydun ve fiyat ne vereceksin

Back
X