Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 2aydır ameliyat oldum ama hala çok agrım var Doktorum geçer diyor ama gerçekten çok endişeliyim hala ağrı çeken arkadaşlar var mı[/QUOTE
Kime oldunuz?
Bu ne agrisi bu kadar sasirdim inanin ki. Ameliyattan sonra doktor agri kesici yazmisti. 1 tane bile icmeye gerek duymadim. Canimda tatlidir. 0 agri aci ile .
Bu ne agrisi bu kadar sasirdim inanin ki. Ameliyattan sonra doktor agri kesici yazmisti. 1 tane bile icmeye gerek duymadim. Canimda tatlidir. 0 agri aci ile .
Hem de nasıl bir ağrı 3defa sinüs grafiği çekildi ve tam 30 gün antibiyotik kullandım olduğuma olacağıma pişman oldum ve hala eğildiğim de agrım oluyor hiç anlamadım
Cok geçmiş olsun. Benim de 3. Haftam ve 2 gündür baş ağrılarım oluyor. Burun içiminde şiştiğini farkediyorum. Ama ağrım bunlar harici olmadı. Henüz nefesimde %100 değil.
Cok geçmiş olsun. Benim de 3. Haftam ve 2 gündür baş ağrılarım oluyor. Burun içiminde şiştiğini farkediyorum. Ama ağrım bunlar harici olmadı. Henüz nefesimde %100 değil.
İnanın o kadar acı çekdim ki şimdi herşey yolunda galiba her insanın bünyesi ile ilgili nefes olayı aslında başta iyi olması lazım şimdi baş ağrılarınız var mı