- 8 Ocak 2018
- 19
- 1
- 6
- Konu Sahibi KELEBEKkanat
-
Peki fahri mola ameliyatı ne kadara yapiyor biliyormusun☺Istediğiniz doğal burun görüntüsü ise Fatih Uygur derim. Ama fiyat uygun gelir mi bimem. Geçen ekim ayında 7500 liraya oldum. Kendisi dogalliktan yana. Ama ben keske kavisli isteseymisim. Sevemedim burnumu. Instagram hesabindan yaptigi burunlari gorebilirsiniz. Fakat doktorlar yaptıkları en iyi burunlari koyarlar sayfalarina. Hemen kapilmamak gerek. Fahri mola da çok iyi diye duydum. Şimdi ameliyat olacak olsam Fahri Mola'ya giderdim..
Hiç bilmiyorum canim. 10.000 den aşağı yapan iyi doktor zor bulursun bence... fiyatlar dolar arttıkça artıyor ne yazıkki.Peki fahri mola ameliyatı ne kadara yapiyor biliyormusun☺
Peki özelde değil de devlet hastanesinde onerebilcegin bir doktor varmı?Hiç bilmiyorum canim. 10.000 den aşağı yapan iyi doktor zor bulursun bence... fiyatlar dolar arttıkça artıyor ne yazıkki.
Uzgunum.yardimci olamam . Ben ilk f.uygura gittim ve oldum. Hergün bu sayfaları takip ederken f.molayi farkettim. Isim yapmış doktorlar. Ama hep diyorum... Hiç belli olmuyor bu estetik ameliyatlar. Iyi diye ameliyat oluyorsun memnun kalmayabiliyorsun. Sans... iyi arastirin. Nasil bir burun istediginizi iyi anlatin. Burnunuzu iyi taniyin.( kalin deri , ince deri v.s) burun yapınıza göre olabilecek bir burun seçin. Yani gerçekçi olun. Aklınıza takılan her soruyu bir kağıda yazın doktora öyle gidin çünkü görüşme anında heyecandan sorular akılda kalmıyor. Zor bir süreç olduğunu unutmayın. Benim bir yıl olacak hala ödemlerle ugrasiyorum. Masaj yapiyorum dağılmıyor. Iğne yapıyor doktorum bu sefer düzensiz iniyor şişlikler... sabir sabir başka yolu yok. Kolay gelsin.Peki özelde değil de devlet hastanesinde onerebilcegin bir doktor varmı?
Sağolun sizede geçmiş olsun umarım diğer ameliyatınızda istediginiz sonucu elde edersiniz☺Uzgunum.yardimci olamam . Ben ilk f.uygura gittim ve oldum. Hergün bu sayfaları takip ederken f.molayi farkettim. Isim yapmış doktorlar. Ama hep diyorum... Hiç belli olmuyor bu estetik ameliyatlar. Iyi diye ameliyat oluyorsun memnun kalmayabiliyorsun. Sans... iyi arastirin. Nasil bir burun istediginizi iyi anlatin. Burnunuzu iyi taniyin.( kalin deri , ince deri v.s) burun yapınıza göre olabilecek bir burun seçin. Yani gerçekçi olun. Aklınıza takılan her soruyu bir kağıda yazın doktora öyle gidin çünkü görüşme anında heyecandan sorular akılda kalmıyor. Zor bir süreç olduğunu unutmayın. Benim bir yıl olacak hala ödemlerle ugrasiyorum. Masaj yapiyorum dağılmıyor. Iğne yapıyor doktorum bu sefer düzensiz iniyor şişlikler... sabir sabir başka yolu yok. Kolay gelsin.
Teşekkürler.ama başka ameliyat düşünmüyorum asla. Sadece kavisli olsa iyiydi diye hayıflanmaktayım. Yoksa doğal bir burnum var.Sağolun sizede geçmiş olsun umarım diğer ameliyatınızda istediginiz sonucu elde edersiniz☺
Merhabalar, ben mayıs 2018' de 9.000 tl' ye oldum ameliyatımı, doktorum Fahri Mola..Peki fahri mola ameliyatı ne kadara yapiyor biliyormusun☺
Merhaba canım:) seninle daha önce özelden mesajlaşmıştık, ameliyat için Fatih Uyguru düşünüyordum hatta çok kararlıydım kendisinde, senden de bilgi almıştım.. Ama Fahri Beyi keşfedince, ameliyatımı Fahri Beye oldum, kavisli burunda uzman olarak dr arıyorsan kesinlikle Fahri Beyi öneririm revizyonun için, Fahri Beyin instagram sayfasından çalışmalarını inceledin mi bilmiyorum ama, benimde ameliyat anı videom var orada eski burnuma bakabilirsin verilen kavis farkına daha emin olursun bende kavisli burun istemiştim. Fahri Beyin sayfasında Öne çıkan hikayeler kısmında az geride '' iddalı olsun '' başlığı adı altında ki video bana ait bir göz at istersen canımTeşekkürler.ama başka ameliyat düşünmüyorum asla. Sadece kavisli olsa iyiydi diye hayıflanmaktayım. Yoksa doğal bir burnum var.
Merhaba, aradığınız kriterlere göre; estetik ve plastik cerrah Cemil Tugayı öneririm hem doğal yapar, hem de fiyatı uygundurBen izmirde yasiyorum burun estetigi olmayi dusunuyorum bircok doktorla gorustum fiyatlari biraz pahali geldi onerebileceginiz dogal bir burun yapan doktor varmi izmirde cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim☺
Merhaba,K KELEBEKkanat ben 1 ay önce izmir wkolde dr Can Ercana kapali teknikle ameliyat oldum hem kilirdak hemde kemik egriligim vardi mutlaka tavsiye ederim de beyin en yüksek fiyati 7000 tl mutlaka git derim instagramdan da bak yaptiklarin cok sahaneler bosuna isim yapmis drlara gitme sadece parandan olursun
Reklamsı maalesef...Merhabalar, ben mayıs 2018' de 9.000 tl' ye oldum ameliyatımı, doktorum Fahri Mola..
Asla reklam değil.. Kötü niyetli biri olsam başka doktorlar hakkında da iyi yorumlar yapmazdım.. Ben kötü niyetli biri değilim ama siz öylesiniz yazık..Reklamsı maalesef...
Yusuf Can'ın yaptığı bir burnu Gebze'de yakınen gördüm. Asla tavsiye etmem, burnu çok kötü görünüyordu. Hem de Yusuf Can aynı kadının burnunu iki kere yapmış. Zaten bu mesajı yazan da sahte profil açmış.doktor Yusuf can tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?