- 3 Temmuz 2019
- 6
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi NisaEliiifff
Merhaba acil yardımcı olur musunuz lütfen dün burun estetiği oldum bugün neredeyse gözlerimi hiç açamıyorum ağrım yok ama aşırı şiştim ve morardım nasıl geçer bu sişlikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bol bol buz kompleksi yap çok normal şişmesi bende yaklaşık 5 ay önce yaptırdım ilk gün gözlerimi açamıyordum. buz uyguladıkça geçicek sakın korkma en az 5 gün şiş ve mor dururMerhaba acil yardımcı olur musunuz lütfen dün burun estetiği oldum bugün neredeyse gözlerimi hiç açamıyorum ağrım yok ama aşırı şiştim ve morardım nasıl geçer bu sişlikler
Peki burnun şeklini hemen hemen alması ne kadar sürdübol bol buz kompleksi yap çok normal şişmesi bende yaklaşık 5 ay önce yaptırdım ilk gün gözlerimi açamıyordum. buz uyguladıkça geçicek sakın korkma en az 5 gün şiş ve mor durur
Ben 6 ayla 1 yıl sürebilir diye biliyorum 6 temmuzda oldum şuanki halinden bile gayet memnunumPeki burnun şeklini hemen hemen alması ne kadar sürdü
Normal yaşantınızda dönmeniz ne kadar sürdü pekiBen 6 ayla 1 yıl sürebilir diye biliyorum 6 temmuzda oldum şuanki halinden bile gayet memnunum
6. ayıma girmesine rağmen henüz şekil almış değil arada burnumun şiştiğini yüzüme göre büyük durduğunu hissediyorum. ama etrafımdakiler psikolojik burun çok güzel duruyor diyorlar. 1 senede anca şekil alıp oturuyormuşPeki burnun şeklini hemen hemen alması ne kadar sürdü