Burun estetiği

NisaEliiifff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
6
1
1
34
Merhaba acil yardımcı olur musunuz lütfen dün burun estetiği oldum bugün neredeyse gözlerimi hiç açamıyorum ağrım yok ama aşırı şiştim ve morardım nasıl geçer bu sişlikler

Sabırlı olun. Bu ameliyat sonrası çok normal bir durum ve sadece birkaç gün sürüyor. Sıcak ortamlardan kaçının. Doktorunuz söylediyse soğuk kompres uygulayın. Burnunuzu ve şiş halini düşünmekten kaçınmak adına başka şeylerle oyalanın. Gerçekten hızlıca iyileşecek ilk şişlikler. Geçmiş olsun bu arada

Cumartesi ameliyatımı oldum pazartesi tampoları çıkardılar alçım duruyor ama tamponlar için sürenin yeterli olduğunu söyledi

Benimde ilk gün çok şişmişti korkmuştum ama ertesi gün uyandığımda şişler inmişti merak etme 1-2 güne geçiyor şişlikler, benim mesela gözüm inmişti ama bu sefer yanaklarım sismisti

Merhaba acil yardımcı olur musunuz lütfen dün burun estetiği oldum bugün neredeyse gözlerimi hiç açamıyorum ağrım yok ama aşırı şiştim ve morardım nasıl geçer bu sişlikler
bol bol buz kompleksi yap çok normal şişmesi bende yaklaşık 5 ay önce yaptırdım ilk gün gözlerimi açamıyordum. buz uyguladıkça geçicek sakın korkma en az 5 gün şiş ve mor durur

Back
X