Burun Estetiği

Baharhandan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2020
2
0
1
41
Burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorum, Ankara'da iyi bir doktor önerisi olan var mı?

Esabil ekere oldum memnunum
Özge hanım öneriniz için teşekkürler
Birkaç doktorla görüştükten sonra Doç. Dr. Esin Yalçınkaya’ya ameliyat olmaya karar verdim. Hem daha önce kendisine ameliyat olan arkadaşlarımın memnuniyeti , hem de güven veren bir doktor olması beni çok etkiledi. Temmuz ayında ameliyat oluyorum.

Birkaç doktorla görüştükten sonra Doç. Dr. Esin Yalçınkaya’ya ameliyat olmaya karar verdim. Hem daha önce kendisine ameliyat olan arkadaşlarımın memnuniyeti , hem de güven veren bir doktor olması beni çok etkiledi. Temmuz ayında ameliyat oluyorum.
Aaa bende kendisini araştırıyordum. Her türlü süreçten haberdar ederseniz sevinirim. Temmuzun kaçında ameliyat olacaksınız? Dün bir fotoğraf paylaşmıştı. Sanki bayanın burun kanatları ile ucuna doğru geçişte çöküklük var gibiydi ama tabi daha 10 günlük uzaktan ben yanlış anlamış olabilirim

Aa çok sevindim inşallah memnun kalırsınız, gelişmeleri bizlerle paylaşırsanız güzel olur:KK5:

Merhaba arkadaşlar, ben Esin hocaya 3 ay önce ameliyat oldum. Burda sorduğunuzu görünce hemen cevap yazmak istedim. Tek kelimeyle harika bir doktor ve çok iyi bir insan. Ameliyat öncesi çok tedirgindim, kendisini gördüğüm an rahatladım aslında ama merak ettiğim pek çok sorumu da sabırla yanıtladı. Ameliyattan sonraki sürecim çok rahat geçti. 2 hafta sonra çok doğal görünen bir burun ve yüz ifadesine kavuştum. Şu an biraz daha doğallaştı tabi ama ameliyat olduğumu bile neredeyse unuttum, yeni tanıyan kimse anlamıyor, kendi burnum güzel zannediyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum Esin hocamı

Merhaba arkadaşlar, ben Esin hocaya 3 ay önce ameliyat oldum. Burda sorduğunuzu görünce hemen cevap yazmak istedim. Tek kelimeyle harika bir doktor ve çok iyi bir insan. Ameliyat öncesi çok tedirgindim, kendisini gördüğüm an rahatladım aslında ama merak ettiğim pek çok sorumu da sabırla yanıtladı. Ameliyattan sonraki sürecim çok rahat geçti. 2 hafta sonra çok doğal görünen bir burun ve yüz ifadesine kavuştum. Şu an biraz daha doğallaştı tabi ama ameliyat olduğumu bile neredeyse unuttum, yeni tanıyan kimse anlamıyor, kendi burnum güzel zannediyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum Esin hocamı
Geçmiş olsun, ne mutlu size 🙏🏻❤️ fotoğraf paylaşabilir misiniz rica etsem.

bu mesajı yazıp .....

üzerine başka bir üyelik ile bunu yazınca inanın hiç bir inandırıcılığınız kalmıyor !

Ondan sonra biri çıkıp diyor ki sen neden üyeleri eziyorsun.

Ben bunu ne yapayım....

Buyrun siz söyleyin onu yapayım, hak edeni eziyorum tabii ki

bu atılan 2 kişi aslında bir kişi gelecek ama bu benim arkadaşım diyecek. Enteresan ki arkadaşından değilde buradan bilgi alıyor bu doktor hakkında....

Temmuz ayında ameliyat oluyorum.
ben Esin hocaya 3 ay önce ameliyat oldum.

Back to the Future (2020) - IMDb : )))

film gibi : ) Haziran'da Temmuz ayında operasyon geçireceğini yazarken Temmuz'da 3 ay önce ameliyat oldum diyor abla.

hangi sözüne inanalım ? şimdi bu doktora kim güvenecek ? doktor ise hakkını arasın gelip bu yorumu silin diyeceğine kendiliğine bu kötülüğü yapanı cezalandırsın. Tabii ilişkisi yok ise o hesapla....

Ondan sonra biri çıkıp diyor ki sen neden üyeleri eziyorsun.

Ben bunu ne yapayım....

Buyrun siz söyleyin onu yapayım, hak edeni eziyorum tabii ki
Normalde kimseden fotoğraf istemem, istesemde özelden yazarım ama şüphelendiğim için doğrudan yazdım, bizlerde artık bu işi çözdük 😂 bakıyorum üyelik yeni ve direkt bir doktoru övmek için mesajlar atılmış hiç itibar etmiyorum bile 🤷🏻‍♀️

Back to the Future (2020) - IMDb : )))

film gibi : ) Haziran'da Temmuz ayında operasyon geçireceğini yazarken Temmuz'da 3 ay önce ameliyat oldum diyor abla.

hangi sözüne inanalım ? şimdi bu doktora kim güvenecek ? doktor ise hakkını arasın gelip bu yorumu silin diyeceğine kendiliğine bu kötülüğü yapanı cezalandırsın. Tabii ilişkisi yok ise o hesapla....
Kesinlikle reklam olduğu ve aynı kişi tarafından yazıldığı çok belli. Bu şekilde o doktora güven kalmıyor ne yazık ki. Keşke daha farklı bir yol izleseler 😒

Back
X