Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Izmirde Fazıl Apaydın vardi. Ben cok kucukken bu doktoru onermisti kbb doktorum. ben baska sehirde yasiyordum. Israrla bu doktoru onermisti. Bilmiyorum memnuniyet derecesi nedir arastirmak lazim.Izmirde burun estetigi olan arkadaslar yada cevresinde olupta memnun kalan arkadaslar bana doktor konusunda tavsiye verebilirse cok sevinirim.
Tesekkurler oncelikle. Bende fazıl apaydını düsünüyordum hatta kafamda kesinlesmisti.ancak burdan bir arkadasin burnunu ocak ayinda yapmis ve suan yamuk tekrar ameliyat olacakmis oyuzden vazgectimIzmirde Fazıl Apaydın vardi. Ben cok kucukken bu doktoru onermisti kbb doktorum. ben baska sehirde yasiyordum. Israrla bu doktoru onermisti. Bilmiyorum memnuniyet derecesi nedir arastirmak lazim.
Yamulma kisiden kaynakli da olabiliyor. Burun silme karıştırma oynama sivilce sıkma gibi eylemler cok erken zamanda yapiliyorsa eğiliyor. Yine de iyi arastirmak lazim tabii.Tesekkurler oncelikle. Bende fazıl apaydını düsünüyordum hatta kafamda kesinlesmisti.ancak burdan bir arkadasin burnunu ocak ayinda yapmis ve suan yamuk tekrar ameliyat olacakmis oyuzden vazgectim![]()
Ekşi sözlüğe baktim simdi memnunlar yazanlar.Tesekkurler oncelikle. Bende fazıl apaydını düsünüyordum hatta kafamda kesinlesmisti.ancak burdan bir arkadasin burnunu ocak ayinda yapmis ve suan yamuk tekrar ameliyat olacakmis oyuzden vazgectim![]()
Iyice arastirmak lazim tabi sonradan sonu husran olabiliyor heryerde yorumlar cok iyi artik sans isi tesekkur ederim yinedeEkşi sözlüğe baktim simdi memnunlar yazanlar.
Rica ederim umarim icinize sinerIyice arastirmak lazim tabi sonradan sonu husran olabiliyor heryerde yorumlar cok iyi artik sans isi tesekkur ederim yinede
Merhabalar ben de İbrahim beye olmayı düşünüyorum. Memnun kaldınız mı acaba ?İbrahim Korhan a oldum
Memnunum canim ben.Merhabalar ben de İbrahim beye olmayı düşünüyorum. Memnun kaldınız mı acaba ?
Özelden yazsam fiyat hakkında bilgi verebilir misinizMemnunum canim ben.
siz memnun kaldınız mı ?Merhabalar ben de İbrahim beye olmayı düşünüyorum. Memnun kaldınız mı acaba ?
Tmm olurÖzelden yazsam fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz
Sitede Özelden size yazmayı denedim fakat sanırım ayarlarınızdan ötürü gönderilmediTmm olur
Daha olmadım. Ama ameliyat tarihi aldım Martasiz memnun kaldınız mı ?
Hala memnun musunuz burnunuzdan ? Bir de öncesi ve sonrası fotoğrafı atabilme imkanınız var mı özelden ?Memnunum canim ben.
Ameliyat oldunuz mu bilgi verir misinizSitede Özelden size yazmayı denedim fakat sanırım ayarlarınızdan ötürü gönderilmedi