Burun estetiği

aytenmusa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
1
0
1
36
Merhaba her kese. Dr. Yakup Avşara geniş burun estetiği yaptırıb istediği sonuç alan var mı aranızda ? Daha çok doğalcımı dır? İnternetdeki resimlerden pek de anlaşılmıyor. Teşekkürler

Merhaba her kese. Dr. Yakup Avşara geniş burun estetiği yaptırıb istediği sonuç alan var mı aranızda ? Daha çok doğalcımı dır? İnternetdeki resimlerden pek de anlaşılmıyor. Teşekkürler
Merhaba bir burun estetiği mağduru olarak duyumlarıma göre iyi bir doktor size tavsiyem doktorunuzu iyi araştırın daha önce yaptığı ameliyatların 2.3.yıl görüntülerini isteyin başlarda sorunlar anlaşılmıyor benim yaptığım hatayı yapmayın hayatımı mahvettiler yaşayan ölü gibiyim

Merhaba bir burun estetiği mağduru olarak duyumlarıma göre iyi bir doktor size tavsiyem doktorunuzu iyi araştırın daha önce yaptığı ameliyatların 2.3.yıl görüntülerini isteyin başlarda sorunlar anlaşılmıyor benim yaptığım hatayı yapmayın hayatımı mahvettiler yaşayan ölü gibiyim
Ne gibi bir sorun yaşadınız geçmiş olsun

Ne gibi bir sorun yaşadınız geçmiş olsun
Burnumun sırtında hiçbir eğrılik yada başka birşey yoktu ucu biraz uzundu ve nefes alamıyordum ağzımdan nefes alıyordum nefes sorunum çözülsün madem ameliyat olucam ucuda toparlansın istedim istemez olaydım sırttaki kemiği tamamen kırmış parçalamış nasıl becerdi acaba çok düşünüyorum burnumu bu hale getiren bir....insan demek istemiyorum nasıl doktor olabilmiş acaba üç ay sonra falan sorun belirmeye başladı sürekli hastaneye gittim geldim sordum niye böyle oldu diye hiçbirşey söylemedi kaçtı gitti zaten hastahaneden sonrası malum işte düzelsin diye doktor doktor gezdim her ameliyatımda da düzeltmek yerine onlarda bir imzasını bıraktı😭😭durumum bu

Burnumun sırtında hiçbir eğrılik yada başka birşey yoktu ucu biraz uzundu ve nefes alamıyordum ağzımdan nefes alıyordum nefes sorunum çözülsün madem ameliyat olucam ucuda toparlansın istedim istemez olaydım sırttaki kemiği tamamen kırmış parçalamış nasıl becerdi acaba çok düşünüyorum burnumu bu hale getiren bir....insan demek istemiyorum nasıl doktor olabilmiş acaba üç ay sonra falan sorun belirmeye başladı sürekli hastaneye gittim geldim sordum niye böyle oldu diye hiçbirşey söylemedi kaçtı gitti zaten hastahaneden sonrası malum işte düzelsin diye doktor doktor gezdim her ameliyatımda da düzeltmek yerine onlarda bir imzasını bıraktı😭😭durumum bu
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Merhaba Yeliz Hanım aynı şeyleri yaşamışız aynı sözüm ona doktor tarafından revizyon da oldum ama yine mutlu değilim siz ne yaptınız acaba?

Merhaba Yeliz Hanım aynı şeyleri yaşamışız aynı sözüm ona doktor tarafından revizyon da oldum ama yine mutlu değilim siz ne yaptınız acaba?
Revizyon işi çok zor. Bir kere mutlaka Kbb ci olması lazım. Ama gerçekten iyi bir Kbb ci. Burda hep aynı dr lara ameliyat oluyor insanlar sonuçların çoğu hüsran. Yazık ya. Benim 3.cü ameliyatım olacakdı.1 yıl iyi ve kötü Kbb dr listesi yaptım alfabetik. Çevreme sordum, Kadınlar kulübü, Google yorumlar Şikayet var ve Ekşide o listelerimdeki dr ların ismini tarattım onlarla ilgili yorumları listelerdeki isimlerinin yanına not aldım. Revizyon Dr u mu öyle seçtim. Özellikle kadınlar kulübündeki yorumlar beni çok korkuttu o yüzden dr araştırmam uzun sürdü.
Revizyon Dr u için sizlere tavsiyem;
-Olmayı düşündüğünüz dr ları farklı forumlardan taratın. Memnun olunan dr ları ayrı liste, şikayet olan dr ları ayrı liste yapın alfebetik olarak. Yanlarına yorumları yazın
-Dr ınız sizden görüşmenizde sinüs tomografisi istesin onu çektirin onun üzerinden ekranda size sorunları ve yapacaklarını göstersin. Burnunu açınca sorunları görücem diyen dr u eleyin.
-Kulaktan kıkırdak alıcam derse o dr u eleyin. Ya burnun kendi içinden bulacak ya da kaburgadan alacak. Kulak kıkırdağı yumuşak burnu taşımıyor.
-Ameliyat olmadan -en az- bir hastası ile görüşün memnun olsun.
Ben bir yıl önce ameliyat olmuş hastası ile görüştüm çok memnundu.
Revizyon için dr ararken bunları yapmak şart bana göre.

Revizyon işi çok zor. Bir kere mutlaka Kbb ci olması lazım. Ama gerçekten iyi bir Kbb ci. Burda hep aynı dr lara ameliyat oluyor insanlar sonuçların çoğu hüsran. Yazık ya. Benim 3.cü ameliyatım olacakdı.1 yıl iyi ve kötü Kbb dr listesi yaptım alfabetik. Çevreme sordum, Kadınlar kulübü, Google yorumlar Şikayet var ve Ekşide o listelerimdeki dr ların ismini tarattım onlarla ilgili yorumları listelerdeki isimlerinin yanına not aldım. Revizyon Dr u mu öyle seçtim. Özellikle kadınlar kulübündeki yorumlar beni çok korkuttu o yüzden dr araştırmam uzun sürdü.
-Olmayı düşündüğünüz dr ları farklı forumlardan taratın. Memnun olunan dr ları ayrı liste, şikayet olan dr ları ayrı liste yapın alfebetik olarak. Yanlarına yorumları yazın
-Dr ınız sizden görüşmenizde sinüs tomografisi istesin onu çektirin onun üzerinden ekranda size sorunları ve yapacaklarını göstersin. Burnunu açınca sorunları görücem diyen dr u eleyin.
-Kulaktan kıkırdak alıcam derse o dr u eleyin. Ya burnun kendi içinden bulacak ya da kaburgadan alacak. Kulak kıkırdağı yumuşak burnu taşımıyor.
Merhabalar, kime ameliyat oldunuz?

Merhabalar, kime ameliyat oldunuz?
Merhaba Teoman Dal Hocaya oldum. Çok ciddi bir insandır. Öyle muhabbet sohbet pek etmez, onun önceliği sizin burnunuzdur. Sizi hasta olarak önemser. Çok detaycıdır. Burnunuzu detaylı inceler, sorunlarınızı belirler. Ameliyattan sonra sık sık kontrole çağırır yaptığı işi, iyileşme sürecini, hastasını sıkı takip eder.

Benim önceliğim nefesti. Görünüşteki burun ucu problemlerim umurumda değildi. Nefes alamamak sağlığımı etkiliyordu. İlk iki ameliyattan sonra yıllar içinde giderek artan bir nefes problemim oldu. Dr um sağolsun çok güzel halletti. Artık çok rahat nefes alıyorum burun ucu şeklim de daha iyi. Kemiğe hiç dokunmadı. Çünkü kemikteki kemerimi daha önce plastik cerrah düzeltmişti ama kıkırdaklarımı fazla alarak hem nefes problemine hem de burun ucumdaki problemlere sebep olmuştu.
Revizyon olacaklara tavsiyem; burun görünüşünden önce burnun fonksiyonunu önceliklesinler. Onun bunun burnuna özenmesinler. Ordan nefes alıyoruz çünkü.

Siz hangi doktorda karar kıldınız?

4 ay önce Kbb dr u Teoman Dal Hocaya oldum. Çok memnunum🙏 Hocamın ellerine sağlık.
Bu arada fikir vermesi açısından doktorumun adına ilk nasıl rastladığımı da yazayım. Süreyya Şeneldir isimli bir Kbb dr unu araştırıyordum. Google yorumlarına bakarken 4 yıl önce Süreyya Beye ameliyat olmuş ve ondan çok şikayetleri olan bir hastayı okudum. Ona dr u gel 15 dk da düzeltiriz demiş. Ama diyor artık ona güvenir miyim. Süreyya Beyin 15 dk lık dediği revizyonu Teoman Dal Hoca 5 saatlik ameliyatla düzeltebilmiş. Ve çok memnun kalmış revizyonundan. İlk burada rastladım dr umun ismine ve Teoman Hocayı araştırmaya başladım. Çok şükür doğru dr u seçmişim. Yaşım ileri artık bir 4.cü ameliyatı vücudum kaldırmazdı.

Evet revizyon ve 3.cü burun ameliyatım. İlk uzun yıllar önce estetik amaçlı olmuştum. Ağır nefes problemi başlamıştı. 6 ay sonra aynı plastik cerrah revizyon yaptı ama tam başarılı olamadı. Yıllar geçtikçe nefes problemim daha da arttı. Burun ucum giderek yamuldu, zaten deliklerim eşit değildi üstelik burun bir tarafa daha inikti.
Sinüs tomografisinde Teoman Hocam bana gösterdi burun ucundaki burnu ikiye ayıran kıkırdak 6 mm olması gerekirken bende yaklaşık 1,5 mm e inmiş. Çok inceldiği için burun ucunu taşıyamamış içte S yapıp burnun sağ tarafına doğru kıvrılmış sağı tıkamış. Sağdan o yüzden nefes alamamışım. Solda boşalan yeri konka yani burun eti büyüyerek doldurmuş. Ameliyatta o da radyofrekansla küçültüldü. Tomografide daha bir sürü problemi gösterdi bana. Ameliyatta burun içinden başka yerlerden bulduğu kıkırdakları kesip burun ucundaki kıkırdağa ekledi, kaburgadan almasına gerek kalmamış.

Back
X