Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,geçmiş olsun hangi dr ameliyat yaptı paylaşır mısınızMerhaba burun ameliyatı olalı 7 gün oldu dun doktor burnumu açında cok üzüldüm burnum az kalkık ucu çok sivri inermi çok sinirimi bozdu ve burun kanadımın biri daha uzun düzelirmi çok sinirim bozuldu pisman oldum
Merhaba,fotoğraf atabilir mısınızMerhaba burun ameliyatı olalı 7 gün oldu dun doktor burnumu açında cok üzüldüm burnum az kalkık ucu çok sivri inermi çok sinirimi bozdu ve burun kanadımın biri daha uzun düzelirmi çok sinirim bozuldu pisman oldum
Foto atarmisijiz benim de aynı galiba.pazartesi açılacak.kocaman geliyor ve çok kalkik
Bende doktor arayışındayım acaba sizde öyle misiniz bilgilendirebilir misinizMerhaba,geçmiş olsun hangi dr ameliyat yaptı paylaşır mısınız
Sizde mi burun ameliyatı oldunuzMerhaba aynı durumu yaşıyoruz maalesef ki son durum nedir
Evet bende oldum, olduğuma pişman da oldumSizde mi burun ameliyatı oldunuz
Neden nerde yaptırdınızEvet bende oldum, olduğuma pişman da oldum
İstanbulda oldum fakat siman vs her şey değişiyor insanlar bence kusurlarıyla güzel. Onun haricinde burnum çok kalkık oldu hoşuma giden bir durum maalesef ki değilNeden nerde yaptırdınız
Devlette mi , oldunuz geçmiş olsun yeni mi oldunuz. Hangi hastanede oldunuzİstanbulda oldum fakat siman vs her şey değişiyor insanlar bence kusurlarıyla güzel. Onun haricinde burnum çok kalkık oldu hoşuma giden bir durum maalesef ki değil