- Konu Sahibi sel_matematik
bu doktora nasıl ulaşabiliriimmm hangi ilde telefonu....?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Antep'e gittim bu doktor için. Amerikan hastanesinde oldum çünkü o 500 TL daha uygundu. Ağrı sızı zaten yok da anesteziden ayılırken ben zorlanıyorum ve çıkarıyorum. Tabiki de bu bünye meselesi. İlk muayene ücreti 200 TL idi. İnternette web sitesi var bilgi alabilirsin.
cnm ben çok memnun kaldım ve çevremdeki herkes de çok beğeniyor. Bana herşeyi ile 7'ye mal oldu ama sonuçta benimki gibi 5 defa ellenmiş burnu düzeltti!
fotolarımı kapadım ben o yüzden bir mail adresi verin size yandan bir foto yollayım
fotolarımı kapadım ben o yüzden bir mail adresi verin size yandan bir foto yollayım
Amelitatinizin üstünden baya zaman geçmiş kime oldunuz acaba? Memnun kaldiniz miÖzür dileyerek düzeltme.. Tekrar okuyunca farkettim sanki bu konu altına yazınca mutaf beye yazmışım gibi olmuş:))) ben estetik olduğum için pişman oldum kastım oydu.. Ama şişler indikçe fikrim değişecek sanırım çünkü gittikçe güzelleşiyor
Ben istanbulda prof dr selcuk.inanliya oldum cok iyi bir doktor elide cok hafif vr 20gun olmasina ragmen simdiden burnum cok guzel ikinci kez olcak olsa yine selcuk beye giderim...fakat senin dedigin doktor hakkinda bi bilgiye sahip degilimkimse olmadımı bu doktora ameliyat? PELUSATUGÇE nin burnunu çok süper yapmış bilgi almak istiyorum fiyatını nerede yaptığını ağrı sızı oldumu?? ilgilenirseniz sevinirim