Burun Estetiği

cnm ben çok memnun kaldım ve çevremdeki herkes de çok beğeniyor. Bana herşeyi ile 7'ye mal oldu ama sonuçta benimki gibi 5 defa ellenmiş burnu düzeltti!

merhaba cnm dr mutaf bodrumda göreve başladı ben karın germe ve göğüs için görüşeceğim hatta yarın randevum var ancak ilk görüşme ücreti 500 tl oysa izmirde genellikle 150 tl bu dr ile ilgili bilgi verirmisin sanırım sen memmunsun

cnm ben çok memnun kaldım ve çevremdeki herkes de çok beğeniyor. Bana herşeyi ile 7'ye mal oldu ama sonuçta benimki gibi 5 defa ellenmiş burnu düzeltti!
Canım ya bana özelden sadece burnunun fotoğrafını atabilir misin? Benim de ameliyat olmam lazım ama kime güveneceğimi şaşırdım artık :(

Mrb canım hala memnunmusun bi sorun olmadı değilmi bende iki ameliyat oldum mersinde resim atarsınız bana çok kötü vaziyetteyim

Dr mehmet mutaf berbat bir doktor benim yuxumu mahvetti gözlerime istemediğim halde badem goz yapmış berbat etti gözlerimi göz kenarlarım yok artık allah onun kahretsin mahvetti beni duzelmiyorda hakkım haram olsun ona hiçbişey den anlamayan sadece insanları Kandıran biri o kadar ameliyat olucak lar uzak durun derim.

Dr mehmet mutaf berbat bir doktor benim yuxumu mahvetti gözlerime istemediğim halde badem goz yapmış berbat etti gözlerimi göz kenarlarım yok artık allah onun kahretsin mahvetti beni duzelmiyorda hakkım haram olsun ona hiçbişey den anlamayan sadece insanları Kandıran biri o kadar ameliyat olucak lar uzak durun derim.
Merhaba bende Bodrum’da yasıyorum Mehmet mutafa badem gözestetiği olmayı düşünüyordum. Neden kötü oldu göz kenarım Yok ne demek¿ sadece yukarı doğru kalkması gerekmiyor mu göz ifadesinin¿ sizin istediğiniz dışında yapıldı diye mi hoşunuza gitmedi¿ acil cevaplarsanız sevinirim benim için önemli bir konu

Soyle anlatiyim gözü göz kenarından çekiyor ve göz küçülüyor birde gözün dış kenari > bu şekilde olur benim yarısini yok etti yandan bakınca yuvarlak ve ayrık diyor onden de en olarak daraldı valla bunun beğenmeyle alaksi yok kaç doktora gittim duzelmiyor çünkü bunu duzelticek ameliyat yok mutaf bey estetikten anlamiyor onun alanı farklı yine de siz bilirsiniz benim canim cok yandı

Birde asla foto göstermez yok çünkü iyi yapmadığı için bana göstermedi en önemlisi fotoraf görün muhakak ben önem vermemistim buna ama çok onemliymis neyle karşılaşacağınızi on görüyorsunuz asla gözün yanından yaptirmayin badem gözü endokopik olarak şakakdan çekilen olsun hem göz cekik duruyor ve küçülmuyor size nacizane za tavsiyem

Birde asla foto göstermez yok çünkü iyi yapmadığı için bana göstermedi en önemlisi fotoraf görün muhakak ben önem vermemistim buna ama çok onemliymis neyle karşılaşacağınızi on görüyorsunuz asla gözün yanından yaptirmayin badem gözü endokopik olarak şakakdan çekilen olsun hem göz cekik duruyor ve küçülmuyor size nacizane za tavsiyem

Çok teşekkür ederim paylaşımınız için

Back
X