Burun estetiği

merhabalar.2 ay önce abdulkadir göksel'e burun estetiği ameliyatı oldum.kemerli bir burnum vardı.karar verme aşaması estetikte biraz zor oluyor,referans veren birileri olduğunda işiniz daha kolaylaşıyor tabi.göksel bey'i tavsiye üzerine buldum.daha önceden burnunu ona yaptırmış iki arkadaşımın ısrarı üzerine randevu aldım ve gittiğim gün karar verip ameliyat günümü belirleyip ayrıldım muaynehaneden.göksel bey çok tatlı,sıcak,samimi bir insan.herseyden önce ne istediğinize önem verip anlamaya çalışıp,beklentinize karşılık veren bir hekim.ve en önemlisi güven telkin eden bir hekim.
çok endişe duyuyordum,yüzüme yakışmazsa ve pişman olursam diye herkes gibi.ama gereksiz bir endişe imiş.ameliyata girmeden önce göksel bey gelip beni çok rahatlatmıştı.ameliyattan sonrada gelip ameliyatın nasıl geçtiği ile ilgili bilgi verdi.
ve yavaş yavaş şişmeler ve morarmalar başladı.teni çok hassas bir insan olduğumundan olsa gerekki tanınmıyacak hale geldi yüzüm.o hale geldiğime inanamadım.ancak her ameliyat olan öyle olmuyor arkadaşlar.benimle beraber aynı gün ameliyat olan diğer arkadaşında burnuna törpü yapıldı ancak onda ne bir morluk nede bir şişme oldu,çok şaşırmıştım, bi arkadaşa baktım ertesi gün,birde kendime baktım dağlar kadar fark vardı aramızda.bu tamamen ten ile alakalı bir durum.o kadar şişip morarmama rağmen iyileşme süreci çok hızlı gerçekleşti.2-3 ayda anca düzelir dediğim yüzüm 2haftada kendine geldi.en güzel yönüde asla bir ağrı ve acı duymuyorsunuz.tamponlar harikaydı.süslü ve pırıltılı bir tampon kullanıyor göksel bey.ilk beğeniler tampona geliyor zaten.asla korkulacak bir süreç değil,çok rahat bi şekilde geçirdim.burnumda çok doğal oldu kimse estetik olduğunu anlamıyor.göksel bey merak etme kimse estetik olduğunu anlamıyacak demişti,hakikattende anlayan çıkmadı şu 2 ay içerisinde.şiş olduğunu kimse anlamıyor şuan tabi ama ben dokununca hissediyorum hala tam olarak inmedi.zaten 6 ila 1 yılı bulurmuş burnun kendini bulması.burun ucumda iyice inince daha güzel bir görüntüsü olacak eminimki,şuan bile gören herkes çok beğeniyor.hiç tereddüt etmeyin göksel beyi tercih etmekte pişman olmayacaksınız.profosyenellik arıyorsanız doğru adrestesiniz.

Ben yaptırdım hiç de bahsedilen acıları çekmedim ama dün biray olmuş tu. Biri burnuma çarptı çok acıdı. Şekli güzel olmuş tu umarım yamulmaz çok ağrıyor; ((( başına gelen var mı? Yazsın..

kızlar bende burun estetiği yaptırıcam hatta bugun estteik cerrah ıle görüşme yaptım .yapmışken en guzelını yapalım dedı madem bu ıse gırısıyosun dedi bana cesaret verdı amelıyat ıcın yarın gun alıcam hadı hayırlısı yıllardır buyuk burnumu neden taşımışım kesşke önceden olsaydım

Back
X