burun estetiği

Moda1998

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
6
0
6
35
Diğer
merhaba arkadaşlar daha siteye yeni üye oldum bu da ilk konummm :54::54: burnumdan rahatsızım ve estetik olmak istiyorum fakat estetik fiyatları biliyosunuz malum :58::58: bildiğiniz 5000 tl ve altı burun estetiği yapan ama özellikle doğal burun yapan doktarları yazabilir misiniz geçen bi kız gördüm normalde estetiği anlamam pek benim bile gözüme girdi o kadar oyuk ve kalkık ki çok absürt duruyordu hiç hoşuma gitmedi:51: haydi kızlarr:51::51:

merhaba arkadaşlar daha siteye yeni üye oldum bu da ilk konummm :54::54: burnumdan rahatsızım ve estetik olmak istiyorum fakat estetik fiyatları biliyosunuz malum :58::58: bildiğiniz 5000 tl ve altı burun estetiği yapan ama özellikle doğal burun yapan doktarları yazabilir misiniz geçen bi kız gördüm normalde estetiği anlamam pek benim bile gözüme girdi o kadar oyuk ve kalkık ki çok absürt duruyordu hiç hoşuma gitmedi:51: haydi kızlarr:51::51:

Canım öncelikle hoş geldin ilk cevabını da ben yazayım :32: Bugün ameliyatımın 10. günü ve hiçbir sıkıntım yok..Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbuldaysan incirli ethica hastanesiyle görüş derim..ameliyatı olduğumdan beri herkesi yönlendiriyorum çünkü fiyat gerçekten çok iyi..2500 tl bir gece yatış ve 6 ay kontroller dahil..2 tane doktor var ama benim doktorum tamer köse'ydi ve çok memnun kaldım..yüzde altın oran kurallarına göre çalışıyor bu yüzden burnun yüzüne özel doğal bir burun oluyor sırıtmıyor..randevu alıp bir görüşmende fayda var :34:

21 gun once oldum tatlim :)) benimkide suan kavisli ve kalkik ama asiri goze batcak gibi degil zamanla oturuyor zaten :) doktorun prof dktr FUAT YÜKSEL. Kendisinin muayenehanesi istanbul kiziltoprakta. Buradaysaniz gidip gorusmenizde fayda var. Ben cok memnunum

ankaradamısınız

Hayir adanada yasiyorum ama eger degecekse baska sehirlere de giderim tabi tercihen adana peki zor bi ameliyat mı kızlar nasıldı

Medipol Hastahanesi Prof. Dr. Naci Karacaoğlan. Kendisi doğaldan başka burun yapmaz zaten.

Hayir adanada yasiyorum ama eger degecekse baska sehirlere de giderim tabi tercihen adana peki zor bi ameliyat mı kızlar nasıldı

ankarada zuhtu demır,ahmet ışıkdemır,selcuk ısık,tevfık sözen,zekı can,osman latıfoglu daha bırcok doktor var.forumda yorumları okuyarak fıkır edınebılırsınız.
istanbulda emre ılhan ve muhammet dılbrden cok bahsedılıyor

Canım öncelikle hoş geldin ilk cevabını da ben yazayım :32: Bugün ameliyatımın 10. günü ve hiçbir sıkıntım yok..Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbuldaysan incirli ethica hastanesiyle görüş derim..ameliyatı olduğumdan beri herkesi yönlendiriyorum çünkü fiyat gerçekten çok iyi..2500 tl bir gece yatış ve 6 ay kontroller dahil..2 tane doktor var ama benim doktorum tamer köse'ydi ve çok memnun kaldım..yüzde altın oran kurallarına göre çalışıyor bu yüzden burnun yüzüne özel doğal bir burun oluyor sırıtmıyor..randevu alıp bir görüşmende fayda var :34:

canım hayırlı olsun yeni burnun:) bende doktor arayısındayım fotografını görebilirmiyim? randevu alıp görüşmekte fayda var sanırım:)

kuzum sen hangi şehirdesin?
ameliyat olmadan herşeyi çok ama çok iyi araştır bazı reklam kokan yorumlara kanma git doktorlarla yüzyüze görüş tamam mı :16:

Misery89 sende ameliyat oldunmu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktor ismi vermeyeceğim ama sana söyleyebilceğim bir şey var. Doktorun seni iyi anlasın. Kendini doktora iyi anlat ki daha sonra gereksiz pişmanlıklar yaşamamak için. Umarım istediğin gibi olur herşey.

Medipol Hastahanesi Prof. Dr. Naci Karacaoğlan. Kendisi doğaldan başka burun yapmaz zaten.

Merhabalar maynn, ben de naci beye ameliyat olmayi düşünüyorum.Kendisiyle bir kere görüştüm.sevdim ve co güvenilir buldum ama yine de bazen tereddüt etmekten alikoyamiyorum kendimi.fotografinizi görebilme şansım varsa çok mutlu olurum. Simdiden teşekkürler :)

Back
X