KBB doktoruinsallah canım..peki kbb doktorumu ? yani genelde burun ucu düşüyormus amelıyat sonrası falan diyolar tamamen psıkolojım bozulur valla çok rahatszm suan burnumdan hem saglık acısından hem de estetık acısından ama fazla da korkuyorum inşallah pişman olmazsın canım kararın hayırlı olsun darısı basıma artık
bendede aynı sorun var kemik eğriliği... ve yüzümü gerçekten hoş göstermiyor takıntı halini aldı artık ama ameliyattan da korkuyorum çok doktor önerisi var ama estetik için emin değilim yaptıranlar var mı
canım ben üsküdarda erdinç aka olucam hemde perşembe cok heycanlı ve korkağım şuan
benimde burnumun 1 tarafını kemik komple tıkamış ayrıca estetikte olucam 2500 tl
gidip görüşmelisin bence yaptığı ameliyatların albümü var doğal burunlar yapıyo ve insana güven veriyor öyle allayıp pullayıp anlatmıyor ben söylemeden o benim estetik acıdan rahatsız olduklarımı tek tek söyledi
inşallah pişman olmam tek korkum o
canım ben üsküdarda erdinç aka olucam hemde perşembe cok heycanlı ve korkağım şuan
benimde burnumun 1 tarafını kemik komple tıkamış ayrıca estetikte olucam 2500 tl
gidip görüşmelisin bence yaptığı ameliyatların albümü var doğal burunlar yapıyo ve insana güven veriyor öyle allayıp pullayıp anlatmıyor ben söylemeden o benim estetik acıdan rahatsız olduklarımı tek tek söyledi
bendede aynı sorun var kemik eğriliği... ve yüzümü gerçekten hoş göstermiyor takıntı halini aldı artık ama ameliyattan da korkuyorum çok doktor önerisi var ama estetik için emin değilim yaptıranlar var mı
Hakan bey harika bir doktor. Bir ay önce ameliyat oldum. Morluk çok az oldu. 4 gün sonra şişlik ve morluklar gitmeye başladı. Şu an çok memnunum. Nefes alma sorunum vardı o da düzeldi. Bu arada Hakan bey doğal ve yüze özgü burunlar yapıyor. Herkese tavsiye ediyorum, pişman olamayacaksınız.Hakan Gence adında bir doktor duydum bende,herkes memnun kalmış araştırdığım kadarıyla
Cnm burnun çok yakışmış kime ameliyat oldun ve kaça ?Aynı problem bende de vardı ameliyat olalı 1 yıl oldu şuan gayet memnunum sizlere fikir olsun diye fotograflarımı da ekliyorum. :)
ameliyatı kaça oldunuz? fiyatı öğrenmem mümkün mü?Hakan bey harika bir doktor. Bir ay önce ameliyat oldum. Morluk çok az oldu. 4 gün sonra şişlik ve morluklar gitmeye başladı. Şu an çok memnunum. Nefes alma sorunum vardı o da düzeldi. Bu arada Hakan bey doğal ve yüze özgü burunlar yapıyor. Herkese tavsiye ediyorum, pişman olamayacaksınız.
Hakan bey harika bir doktor. Bir ay önce ameliyat oldum. Morluk çok az oldu. 4 gün sonra şişlik ve morluklar gitmeye başladı. Şu an çok memnunum. Nefes alma sorunum vardı o da düzeldi. Bu arada Hakan bey doğal ve yüze özgü burunlar yapıyor. Herkese tavsiye ediyorum, pişman olamayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?