burun estetiği ?

ciarasisi

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
3.155
2.520
333
kızlar hepinize merhaba..bu açtıgım ilk konu :) benim burnumda kemik eğriliği var dıstan cok hafif bı sıkıntı var ama ben begenmıyorum mutsuzum burnumla buyuzden hemde estetik olmak ıstıyorum profılden kotu yanı buarada sağlık açısından da gece problem yasıyorum uyurken ..şimdi hem fiyata uygun hemde işi duzgun bir doktor araştırıyorum.7.000 tl falan çok pahalı isim yapmıs kısıler boyle malesef rica etsem istanbul'da tavsiye edeceğiniz isimleri yazar mısınız?

canım ben üsküdarda erdinç aka olucam hemde perşembe cok heycanlı ve korkağım şuan

benimde burnumun 1 tarafını kemik komple tıkamış ayrıca estetikte olucam 2500 tl

gidip görüşmelisin bence yaptığı ameliyatların albümü var doğal burunlar yapıyo ve insana güven veriyor öyle allayıp pullayıp anlatmıyor ben söylemeden o benim estetik acıdan rahatsız olduklarımı tek tek söyledi

inşallah pişman olmam tek korkum o

insallah canım..peki kbb doktorumu ? yani genelde burun ucu düşüyormus amelıyat sonrası falan diyolar tamamen psıkolojım bozulur valla çok rahatszm suan burnumdan hem saglık acısından hem de estetık acısından ama fazla da korkuyorum inşallah pişman olmazsın canım kararın hayırlı olsun darısı basıma artık:KK17:

insallah canım..peki kbb doktorumu ? yani genelde burun ucu düşüyormus amelıyat sonrası falan diyolar tamamen psıkolojım bozulur valla çok rahatszm suan burnumdan hem saglık acısından hem de estetık acısından ama fazla da korkuyorum inşallah pişman olmazsın canım kararın hayırlı olsun darısı basıma artık:KK17:
KBB doktoru

tabiki bir emre ilhana olmak isterdeim hiç tereddütsüz ve korkusuz ama o kadar para vermem mümkün değil eee bekleyecek zamanımda yok
ben aklımdaki herseyi sordum

kısacası bana dediği sağlam ömürlük doğal güzel bir burun yaparım ama benden oyle aşırı kavisli kalkık bir burun bekleme çünkü yapmam burnu ne kdar oyarsan (kavis) düşme ihtimali o kadar cok olur dedi 10 sene sonra 5 sene sonra bir darbede yada sebepsiz burnun düşer çöker dedi ben ömürlük bir burun yapmayı tercih ediyorum dedi yurtdışında seminerlere gidiyorum artık bitti o estetiğim diye bağıran mandalla sıkılmış gibi aşırı burunlar zaten dedi tabi 2 saat kaldım içerde :) bende zaten doğal olsun istiyorum

yarın yine gidicem tekrar konuşucam

ama okadar zor bırsey kı normal bu durumda olman aynen bende emre ılhana olmak ısterdım ama çok pahalı hem mandalla sıkılmıs bır burun yada aşırı kavıs ıstemıyorum dogal ve goze batmayan bır burun olsun yeter ama cok zor guvenmeko_O

bencede herşey,n doğalı güzel ama bazen yaptırınca daha güzel oluyor. ben yaptırmadım ama yakın bir arkadaşım yaptırdı. ilk zamanlar şişiyor biraz. ama daha sonra düzeliyor. sonrasında da gayet memnun kaldı. seni uyarabileceğim tek şey, ucuz doktorları bulup onlara yaptırmaman. yani bu işin güzelini yaptıracaksan parasına katlanacaksın. ucuza orada burada böyle bir işe kalkışma sakın. sonuçları kötü olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
bendede aynı sorun var kemik eğriliği... ve yüzümü gerçekten hoş göstermiyor takıntı halini aldı artık ama ameliyattan da korkuyorum çok doktor önerisi var ama estetik için emin değilim yaptıranlar var mı

sana şiddetle tavsiye edebiliceğim bi doktor var izmirde Tuncay Kodaş diyorum burun estetiği oldum ve çok memnunum ayrıca tıkanıklık sorunu çekiyordum ondanda kurtuldum

Aynı problem bende de vardı ameliyat olalı 1 yıl oldu şuan gayet memnunum sizlere fikir olsun diye fotograflarımı da ekliyorum. :)

Eklentiler

• 10706451_10152705322239605_657871489_n.webp
    10706451_10152705322239605_657871489_n.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 1.180
  • 10705107_10152705319709605_885351575_n.webp
    10705107_10152705319709605_885351575_n.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 810
  • 73575-1401236135-5157dde93c3cb031a9fb0e6247869fb4.webp
    73575-1401236135-5157dde93c3cb031a9fb0e6247869fb4.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 372
canım ben üsküdarda erdinç aka olucam hemde perşembe cok heycanlı ve korkağım şuan

benimde burnumun 1 tarafını kemik komple tıkamış ayrıca estetikte olucam 2500 tl

gidip görüşmelisin bence yaptığı ameliyatların albümü var doğal burunlar yapıyo ve insana güven veriyor öyle allayıp pullayıp anlatmıyor ben söylemeden o benim estetik acıdan rahatsız olduklarımı tek tek söyledi

sevgili ades_ballibadem bende erdinç beye olmak istiyorum ama internette yaptıgı ameliyatlarla ilgili fotograf bulamıyorum fotografını paylasırsan mutlu olurum

bendede aynı sorun var kemik eğriliği... ve yüzümü gerçekten hoş göstermiyor takıntı halini aldı artık ama ameliyattan da korkuyorum çok doktor önerisi var ama estetik için emin değilim yaptıranlar var mı

Ameliyat olmaktan korkuyosanız ve burnunuzun gorüntüsünden memnun değilseniz.işinde iyi bir ya da birkaç estetik doktora gidip dolgu uygulamalarını sorun mutlaka.yakin zamanda şahit oldum ameliyattan korkan bi tanidigimiz belli bariz kemerinin insanları rahatsiz ettiğinı düsündugü için kemerini törpületmekten korkuyodu ve ayni zamanda eğriligi vardi.burun köküne dolgu yaptirmiş ve sanirim eğriligin aksi yönünede yapmiş doktor.nasıl ve ne yapmışsa sonuç mükemmeldi.kesinlikle dolgu yaptırın.sitedeki hemen hemen bütün estetik doktorları dolgu yqpıyodur.bu tanidiğimiz dedigim kişi ahmet karacalar a yaptirmiş sadece bilgi.ama emre ilhan bariş çakır gibi doktorlarda yapiyor.ciddi sorunlarınız olsa bile mutlaka şu dolgu işini araştırın

Hakan Gence adında bir doktor duydum bende,herkes memnun kalmış araştırdığım kadarıyla
Hakan bey harika bir doktor. Bir ay önce ameliyat oldum. Morluk çok az oldu. 4 gün sonra şişlik ve morluklar gitmeye başladı. Şu an çok memnunum. Nefes alma sorunum vardı o da düzeldi. Bu arada Hakan bey doğal ve yüze özgü burunlar yapıyor. Herkese tavsiye ediyorum, pişman olamayacaksınız.

Hakan bey harika bir doktor. Bir ay önce ameliyat oldum. Morluk çok az oldu. 4 gün sonra şişlik ve morluklar gitmeye başladı. Şu an çok memnunum. Nefes alma sorunum vardı o da düzeldi. Bu arada Hakan bey doğal ve yüze özgü burunlar yapıyor. Herkese tavsiye ediyorum, pişman olamayacaksınız.
ameliyatı kaça oldunuz? fiyatı öğrenmem mümkün mü?

Elif2434 ben de Hakan Bey'e olmak istiyorum fakat doğal olur mu endişesi yaşıyorum. Foto varsa paylaşabilir misin? Hakan bey in hastalarını çok merak ediyorum.

Back
X