Burun estetiği

av melike

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
2
0
1
32
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum siteye burun ameliyatı olmak istiyorum eğrilikten dolayı , estetik cerrahına bir Dr tanıdık Çiğdem Karadağ'ı önerdi. Bu Dr ameliyat olan var mı fotograf gönderebilecekler fikri olanlar bir de aklımda Zekeriya tosun var fikirlerinizi alabilir miyim

Fotografa bakilip doktor secilir mi? Cok sacma.
Mesela bulent ersoyun burnu cok guzel, ama yuzune yakismiyor, cunku yuzu buyuk, burnu harika, minik ve hokka gibi.
Ameliyat sonrasi nefes alma skintisi, egrilik vb durumu yasmayan uyelere ulasman daha saglikli olur.

burnumu yaptırmıs biri olarak size ankarada doç doktor ısmail şahini öneririm. kesinlikle dogallıktan yana ve harikabir sonuç veriyor. aynalarla barışıyorsunuz. yeri cukurambarda muayenehanesi var

Ay çok geç kaldım mi bilemiyorum ancak kuzenim zekeriya beye ameliyat oldu ameliyat komplikasyonu olmuş , burnunda yara açılmış alcidan oldu demiş zekeriya bey ama daha iyi bir görünüme kavuşmak isterken su anda burnunda hiç geçmeyecek bir yara taşıyor. Başka hiç bir doktor böyle bir şey görmemiş ya kullanılan malzeme ile ilgili ya da ameliyat ile ilgili denilmiş. Sonuç olarak canım kuzenim çok üzgün artık hiçbir doktora da güvenmiyor.

Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum siteye burun ameliyatı olmak istiyorum eğrilikten dolayı , estetik cerrahına bir Dr tanıdık Çiğdem Karadağ'ı önerdi. Bu Dr ameliyat olan var mı fotograf gönderebilecekler fikri olanlar bir de aklımda Zekeriya tosun var fikirlerinizi alabilir miyim
Canım selçuk yazan derim.mukemmel bence çok memnun kaldım.instagram hesabından incele derim.muayene ücretsiz.hastasiyla çok ilgili sempatik bir insan

Ben olsam bayan cerrah tercih etmezdim

Back
X