BURUN ESTETİĞİ

mrb kesinlikle tavsiye etmıyorum.cemal cingiye 2014 yılında ameliyat oldum.burnumda çökme yamulma oldu.nefesimi bile düzeltemedi.ameliyat sonrasıda ilgilenmedi.kontrole gittiğimde orda burnunda çökme yamulma olmuş başka kızla karşılaştım.ayrıca bu forumda cemal cingi diye arama yaparsan olumsuz yorum yazanları görursun.

birinci ameliyatımda ailemden para aldı yapamadı .düzeltmek için para almadı.ikinciyı daha kötü yaptı.yazıklar olsun onun profösörlüğüne.madem yapamıcak nıye ameliyat ediyor.uzak durun.vicdansız ve özentisiz.
.

Evet cnm o doktoru nasıl çalıştırıyorlar orda hayret bi kızın yüzünü mosmor yapmış burnunda hiç değişiklik yokmuş

mahkemeye vercem.bu tur mahkemelerde hastalar kazanıyormuş.kızlar sızınde burnunuzu bozduysa il sağlık müdürlüğüne ,sağlık bakanlığına dilekçe yazabılırsınız.ve mahkeme açabilirsiniz.duzgun ameliyat yapsın yada hiç yapmasın. yazık değilmi insanlara.benim canım yandı başkasının yanmasın .burdan uyarıyorum .

Sirketten bir arkadaşım olmuştu cemal cingiye memnun kalmamış. Ama onun ki sağlık sorunuydu. Yakup hoca çok ünlü eskisehirde. Herkes tavsiye ediyor. Ben acibadem de ruser barışa olmuştum. Ama yapamadı. Egri kaldı. Kemik cikintisiavar burnumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…