burun estetiği

Merhaba arkadaşlar. Mesajları görünce kendi ameliyat tecrübelerimi paylaşmadan geçemedim. Öncelikle Ankara'da Sayın Hakan SOYGÜR'ün ameliyatımı gerçekleştirdiğini belirteyim. Yaklaşık 1,5 sene oluyor. Ameliyat olacağım günün gecesi korkudan uyuyamadığımı söyleyeyim ne kadar pimpirikli olduğumu anlayın. Küçük bir domuzcuk burnum mu olacak endişesi kalp ritmlerimi bile bozmuştu. Neyse ameliyat Özel Akay Hastanesi'nde yapıldı. Odama geldiğim anda henüz narkozun etkisi bile tam geçmemişken bi dolu selfie çekmişim :) Bir gece hastanede kaldım çok rahattım. Ertesi gün sabah erkenden doktorum geldi neleri yapıp yapmayacağım konusunda bilgi vererek taburcu etti beni. Eve geldiğim gün ve sonrasında tabii tamponlar olduğu için biraz yutkunmakta zorlandım. Ama ağrı kesiciye hiç ihtiyaç duymadım. Tabii ki sağolsun iş arkadaşlarım kafile kafile ziyarete gelip gidiyor bense mutfaktan çıkamıyor ve evi süpürüyordum. İş ve pasta bile yaptım anlayacağınız. 3 gün sonra tamponlar çıktı morluk ve şişlik yok denecek kadar azdı. Hem tamponlarım çıkarken hiç acımadı aksine gıdıklandım. Sanırım bir hafta sonrasında alçılardan da kurtuldum. Her defasında doktorum her şeyin süper gittiğini söyleyerek rahatlamama yardımcı oldu. En son bantlar çıktığında burnum ve ben başbaşa kaldıııııık. Tabii ben sürekli yandan, sağdan soldan selfie halindeyim. Elimden ayna düşmüyor, süslü şirin gibiyim. Hep suratımı inceliyorum. Bir bakıyorum lemur gibiyim; hani şu beyaz maymuna benzeyen hayvan :) gözlerimin arası açık açık... Aynada bütün emoji suratları yapmaya çalışıyorum. Bir gün bir baktım bir burun deliğim öbüründen büyük. Allahım Allahım!!! Yoksa yamuk muu?? Doktora nasıl gittim hatırlamıyorum. Onu gördüğümde daha dün gibi hatırlıyorum "Sizi gördüğüme hiç bu kadar sevinmemiştim." demiştim. Öyle rahat, esprili güven telkin edici bir doktor ki kontroller haricinde bir daha kendisini tabiri caizse rahatsız etme gereksinimi bile duymadım. Bu arada ha bire kadınlar kulübü burun ameliyatı sonrasında yaşananlar hakkında mesajları okuyorum, ameliyat nasıl yapıldı videolar seyrediyorum, burun içi dikişlerim hafiften rahatsız ediyor v.s........ Vel hasılı kelam sadete gelecek olursak, ameliyat sonrasında aceleci olmayın. Çünkü ne kadar aceleci olursanız olun bir 6 ay lazım tam şeklini görebilmek için. Şiş olmadığını düşünsek bile oluyormuş, bunu anladım. Tam oturması bir seneyi buluyor. Şu an mı? Burnuma bak bak doyamıyorum. Öylesine doğal. Burnum, yamuk değil :))) Burun delikleri normal :))) Sevgili doktorum Hakan Soygür'ün ellerine sağlık ne etsem,ne kadar teşekkür etsem az. Öyle burnundan kıl aldırmayan tripli doktorlardan değildir. Güleryüzlüdür, sevecendir, ilgilidir, işinde bir numaradır. Sayfalar dolusu mesaj attım sağolsun bir kere bile kırmadı okuyup arayarak uzun uzun cevap verdi ki bu bir hasta için ne kadar önemli bilirsiniz. Sanki kendisini hayatımın her devresinde tanıyormuş gibiyim. Ankara'da ameliyat olmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Sevgiler...

Back