Burun estetiği

zerd1234

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2
0
6
30
Arkadaşlar op.dr alper yenigün tarafından burun ameliyatı olan var mı?düşüncelerinizi öğrenebilşrmiyim

Arkadaşlar op.dr alper yenigün tarafından burun ameliyatı olan var mı?düşüncelerinizi öğrenebilşrmiyim
Merhaba, ben ameliyat oldum ve çok memnunum daha yeni olmasına rağmen şişliğim çok az ve morarmam hiç olmadı ayrıca hastane ve çalışan herkes çok ilgili. Alper bey çok profesyonel ona güvenebilirsin derim.

Canım burnunun fotoğraflarını özelden görmem mümkün mü? Birde ne kadar ücrete yaptırdın?

Benim de doktorum Alper Yenigün dü. Hem rahat nefes almak için burun kemik eğriliğimi düzelttirdim hem de estetik değişiklik yaptırdım burnuma. Daha 10 gün oldu ama ödemlerden şiş olmasına rağmen şeklinin istediğim gibi olduğunu görebiliyorum burnumun o anlamda mutluyum. morluğum neredeyse hiç olmadı yüzümdeki şişlik de 1 haftada geçti. ama hala burnum hassas ve fazla dokunamıyorum nedense. zaman geçtikçe herşey daha iyi belli olacak tabi :)

merhaba alper yenigün de burun estetigi ameliyatı olcam nasıldır acaba tavsiye eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…