Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten miiiBence hiç gerek yok![]()
Ben oldum çok kötüydü ve şekil olarak benzer burunlara sahibiz forumda dolaş biraz güzel burnu olup yaptıranlar pişman oluyor geneldeGerçekten miii![]()
Doğrudur haklısınBen oldum çok kötüydü ve şekil olarak benzer burunlara sahibiz forumda dolaş biraz güzel burnu olup yaptıranlar pişman oluyor genelde
Çok teşekkür ederimHiç gerek yok. Burnun tam yüzüne göre yaratılmış.
Haklısınız çok teşekkürlerher buruna estetik yapılmaz sizin burunda bişey yok,zaten en ufak kusur için operasyona giren insanları takıntılıdır onları hiç bişey mutlu etmez,sizin burnunuz yüzünüze uyumlu bunun için ameliyat olmanıza gerek yok emin olun ameliyat olsanız eski halinizda daha kötü olabilir,yüz ifadeniz değişik güzelliğiniz gider
Teşekkür ederimmBence de gayet hoş :)
Yaptırsam mı diye düşünüyorum ama..yaptırmalımıyım
Kızlar ikinizin de burunları çok güzel. Ve zaten ameliyat olunca da kusursuz, muhteşem bir burnunuz olmayacak. Ağır bir ameliyat benim böyle burnum olsa asla bulaşmazdım. Forumda ameliyat sonrası yazılanları bir okursanız eminim sizde vazgeçeceksiniz. Burunlarınız gayet güzel, hiç ameliyat düşünmeyin bilebenimkide böyle şekle dokundurtmak istiyorum kemer için ama yorumlara da bakınca insan ürküyor.