Burun estetiği🙏

Nediyisun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
35
5
3
Yaptırsam mı diye düşünüyorum ama..yaptırmalımıyım

2263008

her buruna estetik yapılmaz sizin burunda bişey yok,zaten en ufak kusur için operasyona giren insanları takıntılıdır onları hiç bişey mutlu etmez,sizin burnunuz yüzünüze uyumlu bunun için ameliyat olmanıza gerek yok emin olun ameliyat olsanız eski halinizda daha kötü olabilir,yüz ifadeniz değişik güzelliğiniz gider

her buruna estetik yapılmaz sizin burunda bişey yok,zaten en ufak kusur için operasyona giren insanları takıntılıdır onları hiç bişey mutlu etmez,sizin burnunuz yüzünüze uyumlu bunun için ameliyat olmanıza gerek yok emin olun ameliyat olsanız eski halinizda daha kötü olabilir,yüz ifadeniz değişik güzelliğiniz gider
Haklısınız çok teşekkürler🌺

benimkide böyle şekle dokundurtmak istiyorum kemer için ama yorumlara da bakınca insan ürküyor.

Eklentiler

• f179f2bc-36fb-4ff7-847f-b117073ae7c5.webp
    f179f2bc-36fb-4ff7-847f-b117073ae7c5.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 45
Yaptırsam mı diye düşünüyorum ama..yaptırmalımıyım
benimkide böyle şekle dokundurtmak istiyorum kemer için ama yorumlara da bakınca insan ürküyor.
Kızlar ikinizin de burunları çok güzel. Ve zaten ameliyat olunca da kusursuz, muhteşem bir burnunuz olmayacak. Ağır bir ameliyat benim böyle burnum olsa asla bulaşmazdım. Forumda ameliyat sonrası yazılanları bir okursanız eminim sizde vazgeçeceksiniz. Burunlarınız gayet güzel, hiç ameliyat düşünmeyin bile 🙏🏻

Back
X