burun estetiğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ????

emltlga

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
2
0
6
35
Tunceli
Arkadaşlar merhaba
Yaklaşık 2 ay önce ameliyat oldum burnum kırılmadı törpülendi ve hafif ucu kaldırıldı kıkırdak alındı 2 hafta sonra bantlar cıkarıldı ve masaja basladım masajdan sonra burnumda hafiften ödem oluştu ve bu ödem gunden güne azalcak diye düsünürken arttı.. simdi burnumda asırı bir ödem var ve doktorum 6 aya kdr yavas yavas inecek inmezse küçük bir operasyonla alırız odemi dedi ikinci bi amelyt olmak istemiyorum :( ya geçmezse bu ödem çok korkuyorum masaj yapmaktanda bıktım artık burnumun ucu taş gibi oldu :( 1 iki hafta sonra sözüm var ve benm burnum hala şiş :( ödem gecici birşey değil mi acabaaa ??????:50::18:

Ödeminiz geçti mi ? gerçi baya olmuş ama.? vücutta insizyon yapılan bölgede bazen ödem dirençli olabiliyor? bu ne ameliyatı olursa olsun bazen kalıcı ödem problemi bir ameliyat komplikasyonudur. Lenfödem problemi nadiren olabiliyor. bir uzmandan daha yardım alabilirsiniz böyle konularda? Ödemin profesyonel elle yapılan masaj gibi görünen masaj olmayan drenaj uygulaması vardır. yüz bölgesi dahil her bölgede uygulanır . mesleğimden dolayı ben bu konuda tedavi yapan biriyim,yetki ve belgelerine sahibim. ödemli bölgeye masaj yapmak direk olumlu sonuç vermez, ödemi daha da arttırbilirsiniz. Bu gibi durumlarda manuel drenaj tedavisi ödemin hızla atılmasında etkili bir yöntemdir. Bulunduğunuz ilde fizik tedavi alabilirsiniz. Sağlıklı günler...

Son düzenleme:
Back