Burun estetiğim hakkında , sorunlar ...

Random Access

Be Cool ;)
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
1.336
3.087
133
31
Merhabalar arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum çok uzun zamandır girmemiştim foruna
Ayın 22 sinde burnundan ameliyat oldum . Sebebi ise sol kanattan hiç nefes alamamamdı . Ucunu da biraz kaldırmak istedim .
Yarın umuyorum tamponlarım çıkıcak , ama kafama takılan bişey var
Sol tarafım sankş daha şiş yada oraya doğru hafif eğri duruyor burnum , bu normal midir ?

Yarın doktora sorucam zaten ama o kesin ödemdir o iner zamanla falan diyecdk, kafama takıyorum .
Deneyimli arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

doktor gördüğü halde ve dr olduğu halde ödem diyecek biz görmeden ne fikir verebiliriz ki ama yine de görmeden söylüyorum kesinlikle ödemdir kendimden biliyorum

Merhabalar arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum çok uzun zamandır girmemiştim foruna
Ayın 22 sinde burnundan ameliyat oldum . Sebebi ise sol kanattan hiç nefes alamamamdı . Ucunu da biraz kaldırmak istedim .
Yarın umuyorum tamponlarım çıkıcak , ama kafama takılan bişey var
Sol tarafım sankş daha şiş yada oraya doğru hafif eğri duruyor burnum , bu normal midir ?

Yarın doktora sorucam zaten ama o kesin ödemdir o iner zamanla falan diyecdk, kafama takıyorum .
Deneyimli arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
Yaa sorununa yardım edemeyeceğim ama nefes problemin ne durumda ? düzeliyor mu? Benimde burnumda kemik eğriliği var hayat kalitemi düşürüyor ama ameliyattan çok korkuyorum nefes sıkıntım artacak görüntüm daha çirkin olacak veya bi burnumda bi asimetri olacak diye ödümmm kopuyor

Geçmiş olsun ödemelerin geçmesi için bol bol ananas yemeni tavsiye ederim. Eğer ameliyatın iyi geçmişse ödemeler bı kaç ay içinde azalır inşallah istediğin gibi olur.

Geçmiş olsun ödemelerin geçmesi için bol bol ananas yemeni tavsiye ederim. Eğer ameliyatın iyi geçmişse ödemeler bı kaç ay içinde azalır inşallah istediğin gibi olur.

Umarım olur buraya baktıkça da azcık paranoyaklaştım . Eğriler , asimetriler .

Tavsiyeni okudum ananası hem suya atıp suyunu içtim hem yiyebildipim kdr damağımda ezebildiğim kadar yani yedim . Gerçekten faydasını gördüm .

Teşekkür ederim . Bu perşembe atelim çıkıcak . Neyle karşılaşacağımı çok merak ediyorum .

Yaa sorununa yardım edemeyeceğim ama nefes problemin ne durumda ? düzeliyor mu? Benimde burnumda kemik eğriliği var hayat kalitemi düşürüyor ama ameliyattan çok korkuyorum nefes sıkıntım artacak görüntüm daha çirkin olacak veya bi burnumda bi asimetri olacak diye ödümmm kopuyor

Valla nefes problemim henüz hiç de düzelmedi çünkü hala tepesinde kocaman atel var ve bantlarla inanılmaz sıkışık. Tampon çıktı ama gene de ağzımdan nefes alabiliyorum.

1 sene mi
Hele hooooiyyyy 😂
Peki şey sorucam bu şişler indikçe küçülüyor mu burun ? Ben ucunu yuksrda istemiştim ama sanki atel çıkınca şıp diye düşücek gibi bi his var içimde korkuyorum 😅
tabi canıım benim ablam yaptırdı , denize dalıp dibe çakılmıştı 10 sene önce o yüzden çenesi ve burnunda sakatlık vardı.dışarıdan normal duruyordu ama içten sıkıntılıydı.1 sene boyunca gözlük bile taktırmıyorlar hatta en ufak bir temas/baskı yamultur diye.yok yok düşmiycek korkma :halay:, şişler inince lego gibi burun ve gözaltı bölgesi yerine oturucak.atel ilk çıktığı şekilde kalmıycak orasının şişi falan.

tabi canıım benim ablam yaptırdı , denize dalıp dibe çakılmıştı 10 sene önce o yüzden çenesi ve burnunda sakatlık vardı.dışarıdan normal duruyordu ama içten sıkıntılıydı.1 sene boyunca gözlük bile taktırmıyorlar hatta en ufak bir temas/baskı yamultur diye.yok yok düşmiycek korkma :halay:, şişler inince lego gibi burun ve gözaltı bölgesi yerine oturucak.atel ilk çıktığı şekilde kalmıycak orasının şişi falan.

Umarım güzel olur , gözlük olayını biliyordum , bu sırt üstü yatma olayını bilmiyordum ama 😣

Ödem indikçe küçülür ama dmi ?

Back
X