- 22 Aralık 2018
- 59
- 31
- 88
- 29
- Konu Sahibi laracroftt3
Asdgklbxdgn
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptıracağımı söylediğimde genelde ‘umarım domuz gib kalkık olmaz’ cümleleriyle çok karşılaştım. Çok aramadım yani kulak aşinalığıDomuz gibi benzetmesi ne kadar çirkin bir tabir. Çok düşündünüz mü?
Aslında herkes normal olduğunu söylüyordu ama işte insan bir kere kafaya takınca hiçbir şey umrunda olmuyor. Kuzenimede bana söylenenlerin aynısını söyledik ‘yapma, gayet normal burnun var saçmalıyorsun mahvedeceksin kendini, pişman olacaksın ‘ vs oldu ve şuan bebek gibiNormal burnunda gayet güzelmiş bence
3k burun istemişssiniz her halükarda burun delikleirniz görükecek ama korkmayın doktorlar düşme payını hesaplayıp ayarlıyorlar. Ve ameliyatta çekim açısıda çok önemli.Merhaba arkadaşlar. 18 aralık salı günü rinoplasti ameliyatı oldum. 3k burun tercih ettim doktorada 'siz işinizin ehlisiniz sizce benim yüzüme 3k gider mi, siz ne düşünüyorsunuz? dedim. Gider çünkü yüzün minyon dedi. Ama domuz gibi havada olsun istemiyorum ve yapmacık durmasın sadece biraz kalkık ve gülünce düşmesin istiyorum dedim. Oda delikleri bir miktar görünecek ama haberin olsun dedi. Salı günü silikonlarım ve bantlarım çıkacak ama şuan sanki burnum domuz gibi kalkık duruyor ya da 23 yıldır hep aynı yüzü görüp birden farklı bir burun görünce böyle oldum bilmiyorum ama ameliyattan sonra sürekli korkuyorum ya çirkin olursa ya yüzümle uyumsuz olursa diye. Güzelleşeyim orantılı bir yüzüm olsun derken domuza benzemekten korkuyorum. doktor düşecek dedi kendini salacak boşuna evham yapıyorsun diyor ama ben ameiyat öncesi sonrası fotoyu gördükçe içim içimi yiyor kendime zarar vermekten korkuyorum. Ayrıca burun ucum sert olacak bunu konuşmuştuk doktorla bombeli 3d fotoda kötü gibi göründüğünden istemediğim düz olsun kanatlarla paralel olsun dedim ama korkuyorumdoktor efsane bir burnun olacak çok tatlı ve havalı oldu senden bol bol fotoğraf isteyeceğim güven bana diyor. Sizce düşer mi zamanla? Lütfen yardımcı olun bana hiç iyi durumda değilim
![]()
Dün silikon ve alçım çıktı. İnanılmaz olmuş bayıldımmm. Ameliyathane fotoğrafıyla o kadar farklı ki şiş olmasına rağmen mükemmel olmuş. Yüzümle uyumlu küçük ve kalkık. Kendimi boşuna strese sokmuşum İzlemeye doyamıyorum aynadan. Canım doktorum ben sana demiştim diyor3k burun istemişssiniz her halükarda burun delikleirniz görükecek ama korkmayın doktorlar düşme payını hesaplayıp ayarlıyorlar. Ve ameliyatta çekim açısıda çok önemli.
Dün silikon ve alçım çıktı. İnanılmaz olmuş bayıldımmm. Ameliyathane fotoğrafıyla o kadar farklı ki şiş olmasına rağmen mükemmel olmuş. Yüzümle uyumlu küçük ve kalkık. Kendimi boşuna strese sokmuşum İzlemeye doyamıyorum aynadan. Canım doktorum ben sana demiştim diyor
çok sevindim adınıza. Ameliyat fotolarının aynısı aslında burunlr ama dediğim gibi çekim açısıyla alakalı. Şekilden şekle giriyor burun her gün aynalardan ayırmayacaksınız gözünğzü. Galerimde burun estetiğimden sonra 6 bin burun fotosu varDün silikon ve alçım çıktı. İnanılmaz olmuş bayıldımmm. Ameliyathane fotoğrafıyla o kadar farklı ki şiş olmasına rağmen mükemmel olmuş. Yüzümle uyumlu küçük ve kalkık. Kendimi boşuna strese sokmuşum İzlemeye doyamıyorum aynadan. Canım doktorum ben sana demiştim diyor
Fotoğraf gorebılır mıyım?çok sevindim adınıza. Ameliyat fotolarının aynısı aslında burunlr ama dediğim gibi çekim açısıyla alakalı. Şekilden şekle giriyor burun her gün aynalardan ayırmayacaksınız gözünğzü. Galerimde burun estetiğimden sonra 6 bin burun fotosu var