burun estetigim sonrasi resimli acil yardim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi azl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

azl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
94
5
36
Bursa
kizlar burun ameliyati olalim 1.5 ay oldu resimde kirmizi isaretle aldigim yerde icersinde bi sislik var disardan belli olmuyor ama elimle elledigimde bi sislik oluyor basina boyle bisey gelen var mi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 289
Başıma gelmedi ama burdaki yorumlarda başına gelen bir çok kişiye rastladım ödem olabiliyormuş burun oturdukça geçiyor bildiğim kadarıyla. Bu arada geçmiş olsun burnunuz cok güzel görünüyor

Ya canisiiiii oda sislik mi bu ayin 19 unda olacak 3 ayyyy hallaaaaa sol taraftaaaa bir sislik var ve cooooookkk yavas iniyorrrrr olk zamanlar sagdan bakinca sislik egrilik yapiodu indikce Allahtan goruntusu duzeldiuuu ....derin kalinsaaaa yavas iyilesiyor maaleseffff...

Ya canisiiiii oda sislik mi bu ayin 19 unda olacak 3 ayyyy hallaaaaa sol taraftaaaa bir sislik var ve cooooookkk yavas iniyorrrrr olk zamanlar sagdan bakinca sislik egrilik yapiodu indikce Allahtan goruntusu duzeldiuuu ....derin kalinsaaaa yavas iyilesiyor maaleseffff...
Ya ama önceden yoktu Bugun daha elime gelmeye basladı hanı odem olsa ılk bastan berı olması gerekmez mı benım dumduzdu yanı ılk defa bole oldu cok korkuyorum ya uffff

Başıma gelmedi ama burdaki yorumlarda başına gelen bir çok kişiye rastladım ödem olabiliyormuş burun oturdukça geçiyor bildiğim kadarıyla. Bu arada geçmiş olsun burnunuz cok güzel görünüyor
canım cok tesekkur ederım zaten burnumdan cok memnunum cok begenıyorum ama bugun ılk defa karsılastım bu sıslıkle onceden yoktu suan cok mutsusum valla nazar ettıler herhalde burnuma uf yaaaaa

Estetik olayi biraz sabir olayi 6 ay sonunda sisen insanlat var mesela ben g3ce yatiyorum sabaha kadar sisiyor spor yapinca sisiyor 1 senede anca oturcak ara ara sismesi normal ...daha cok yeni burnun ...ve havalar sicak odem toplayabilor yani...

Estetik olayi biraz sabir olayi 6 ay sonunda sisen insanlat var mesela ben g3ce yatiyorum sabaha kadar sisiyor spor yapinca sisiyor 1 senede anca oturcak ara ara sismesi normal ...daha cok yeni burnun ...ve havalar sicak odem toplayabilor yani...
umarim bi kac gune gecer :(

Merhaba ben amaliyat olali iki ay oldu bendede var doktora sordum kemikleri kirdik daralttik onun icin normaldir dedi

Back
X