- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
Arkadaşlar 5yıl önce burun eti aldırmıştım kbb doktoruna.Burnumu mahvettiğiyle kalmadı bir de kıkırdaklarımı alıp atmış,alt dokum üste üst dokum alta geçmiş.Sola doğru kırıklık vardı.Kbb doktorum estetik de yapacaktı yapmadı bir de üstüne bu sorunları çıkardı.Araştırarak plastik cerraha gittim.Çok sorunlu bir burnum olduğunu,kaburgamdan kıkırdak alınıp burnuma ekleneceğini söyledi.2 hafta önce ameliyatımı oldum.Aşırı bir ağrım olmadı.Sargım açıldı burnum yandan çok güzel fakat önden sola doğru kayıyor.Doktora ilk hafta gittim düzeltti bantladı.Bugün gittim yine eliyle müdahale etti düzeltti yine bantladı.Bugün bantlarımı çıkaracaktı ama tekrar bantladı.Yamukluğun yüzde 80 i gitti ama yine yamukluk var.Burun delikleri çok orantısız.Alttan çok kötü bir görüntüsü var.Doktor haftaya bir daha gelceksin dedi.Hep böyle gidip düzeltip geri mi geleceğim?Doktor 1 senede anca oturur dedi ama bu şişlik değil ki bariz yamukluk.Doktorum sağolsun çok ilgili yaptığı hatası olunca telafiye gidecek yani hastasını mağdur edecek bir doktor değil çok sıcakkanlı ilgili alakalı.Başından atmıyor.Ama bu durum canımı sıkıyor.Bu yamukluk düzelmez mi ya?Böyle bir şey başına gelen var mı?Bugün doktor sırası beklerken bi bayan gördüm efsaneydi burnu.Aynı doktor yapmış.Doktora dedim çok güzel olmuş diye.Ama onun ilk ameliyatıydı dedi