Burun estetiğinde ciddi çalışan hangi cerrahı önerirsiniz?

ferda0808

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
4
0
1
64

Merhaba,
Hangi cerrahı önerirsiniz, isteklerinizi dinleyen ve yüzünüze yakışan doğal bir burnu kim yapar? Burnum çıkıntılı, yumru var ve kanatlarda küçültülmesi gerekiyor. Profilden daha küçük olmasını ama önden çok fazla değişmemesini istiyorum. Burun ucum biraz düşük duruyor ama buna aldırmıyorum ve kesinlikle çok fazla kaldırmalarını istemiyorum, en fazla bir kaç milim. Ayrıca ucunun sivri olmasını seviyorum ve mevcut şeklini mümkün olduğunca korumak istiyorum. Fiyat çok önemli değil sonuçta bir defaya vermek ümidiyle yola çıkıyorum. Takibe aldığım bazı cerrahlar var, ancak şiddetle tavsiye edilebilecek herhangi biri varsa burada forumda görmek istedim (tercihen kendiniz veya yakınınız deneyime sahipseniz).
şimdiden çok teşekkür ediyorum 🙏🏻🧿🤗

Ben de 2 hafta önce ameliyat oldum isterseniz özelden anlatabilirim doktorum buraya ismini yazmamı ister mi bilemiyorum ama özelden verebilirim

Merhaba,​

Hangi cerrahı önerirsiniz, isteklerinizi dinleyen ve yüzünüze yakışan doğal bir burnu kim yapar? Burnum çıkıntılı, yumru var ve kanatlarda küçültülmesi gerekiyor. Profilden daha küçük olmasını ama önden çok fazla değişmemesini istiyorum. Burun ucum biraz düşük duruyor ama buna aldırmıyorum ve kesinlikle çok fazla kaldırmalarını istemiyorum, en fazla bir kaç milim. Ayrıca ucunun sivri olmasını seviyorum ve mevcut şeklini mümkün olduğunca korumak istiyorum. Fiyat çok önemli değil sonuçta bir defaya vermek ümidiyle yola çıkıyorum. Takibe aldığım bazı cerrahlar var, ancak şiddetle tavsiye edilebilecek herhangi biri varsa burada forumda görmek istedim (tercihen kendiniz veya yakınınız deneyime sahipseniz).​

şimdiden çok teşekkür ediyorum 🙏🏻🧿🤗

Hangi sehirdesiniz

Ben de 2 hafta önce ameliyat oldum isterseniz özelden anlatabilirim doktorum buraya ismini yazmamı ister mi bilemiyorum ama özelden verebilirim
Merhaba, acaba mümkünse bana da doktorunuzun ismini önerebilir misiniz. Araştırmak isterim. Benim de beklentim çok benzer olduğu için sormak istedim :) teşekkürler.

Back
X