canım ikinci ameliyet için çok dkkatli ol.bende de bu durum var.ve başka başka sorunlar.ama senin sorun sadece buysa kolay .kısa süren kolay düzeltilen bir sorunç
canım ikinci ameliyet için çok dkkatli ol.bende de bu durum var.ve başka başka sorunlar.ama senin sorun sadece buysa kolay .kısa süren kolay düzeltilen bir sorunç
kızlar yaklaşık 6.5 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. ameliyattan önce burnum sağa doğru eğri ve kemerliydi. ameliyatta ve sonrasında sorun çıkmadı ama masajlara rağmen inatla burnum tekrar sağa kaydı(( doktorum revizyon (düzeltme) ameliyatı yapacağını söyledi. kemikte eğrilik yok ama kıkırdakta var dedi. revizyon ameliyatı olanlar bilgi verirseniz çok sevinicem kızlarrrrrr
Canım bende merak ettim resim paylaşabilirmisin görsek yüzün koymasanda olur sadece burnu çeksennn merak ettim benmde önden bakınca sol burun etli kısmı şiş sağ indi korkuyorum bu inmezse diye
ben 5 revizyon oldum en sonunda 5. de düzeldi :) kaç dr değiştrdim :) albumume bakabilirsin
resim koyma hakkım yokmuşnasıl gösterebilirim bilemedimki
evet canım ya 3. 4. ameliyat dediğinde hiç ameliyat olmamışsın gibi. ama 5. ameliyatla mükemmel olmuş. mutaf'ın eli değdiği belli. revizyon ameliyatı ilki kadar zor olmuyor değilmi? benimki 3 saat sürdü ve ameliyattan sonra kendime gelene kadar canım çıktı sürekli istifra ettim sizlerde de aynısı oluyor mu? 2. ameliyat ilki kadar zor olmaz değilmi? doktorum bilgi verdi ama yinede korkuyorum burnumun sadece kıkırdak kısmını açıcam dedi.
resim koyma hakkım yokmuşnasıl gösterebilirim bilemedimki
evet canım ya 3. 4. ameliyat dediğinde hiç ameliyat olmamışsın gibi. ama 5. ameliyatla mükemmel olmuş. mutaf'ın eli değdiği belli. revizyon ameliyatı ilki kadar zor olmuyor değilmi? benimki 3 saat sürdü ve ameliyattan sonra kendime gelene kadar canım çıktı sürekli istifra ettim sizlerde de aynısı oluyor mu? 2. ameliyat ilki kadar zor olmaz değilmi? doktorum bilgi verdi ama yinede korkuyorum burnumun sadece kıkırdak kısmını açıcam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?