Burun Estetiğinde Tercih

pulli03

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
125
72
13
33
Arkadaşlar burun estetiği konusunda yazılan konuları hep takip ettim,okudum.
Doktor tercihi konusunda kararsız kaldım.Devlet hastanesinde ya da özel klinikte olmanın ne farkı var?
Devlet hastanesinde yapan doktor baştan savma mı yapıyor?
Özel kliniği tercih edenler neden orayı tercih ediyor?
Maddiyat konusu mu? Zaman sorunu mu?
Ankara'da Esabil Eker'den randevu aldım.Görüşmeye gideceğim.Aynı zamanda Ankara'dan Taşkın Yücel le de randevum var.İçimin ısındığı doktora mı ameliyat olmalıyım?
Ankara'dan başka hangi doktorlarla görüşmemi önerirsiniz?

Arkadaşlar burun estetiği konusunda yazılan konuları hep takip ettim,okudum.
Doktor tercihi konusunda kararsız kaldım.Devlet hastanesinde ya da özel klinikte olmanın ne farkı var?
Devlet hastanesinde yapan doktor baştan savma mı yapıyor?
Özel kliniği tercih edenler neden orayı tercih ediyor?
Maddiyat konusu mu? Zaman sorunu mu?
Ankara'da Esabil Eker'den randevu aldım.Görüşmeye gideceğim.Aynı zamanda Ankara'dan Taşkın Yücel le de randevum var.İçimin ısındığı doktora mı ameliyat olmalıyım?
Ankara'dan başka hangi doktorlarla görüşmemi önerirsiniz?
Mesut kaya ya baktınızmı? Bi inceleyin instagramını, gördüğüm en ilgili dr lardan biri. İlk muayenede ücretsizdi ben yaptırdığımda

Mesut kaya ya baktınızmı? Bi inceleyin instagramını, gördüğüm en ilgili dr lardan biri. İlk muayenede ücretsizdi ben yaptırdığımda
memnun musunuz ? sonuç nasıl ? nefes alma durumu nasıl ? simetrik mi? burun delikleri falan

Merhaba, ben devlet hastanesinde oldum ve hiçbir sorun yaşamadım. Özelde olan arkadaşlarım ile süreçlerimiz aynı işliyor. Devlette de çok başarılı doktorlar var. Bide zaten özellerde olan başarılı doktorların neredeyse hepsi önce bir süre devlette çalışıp uzmanlık kazanıyor daha sonra özele geçiyor. Bu süreçte en önemli şey bence doktor. Bir doktor iyiyse özel de de iyi oluyor devlette de.
Doktor olarakta bende esabil ekeri çok duydum, onkolojide Orhan Aydın varmış sanırım onunda ismini duydum. Benim doktorum da Polatlı devlet hastanesinde eğer sana yakınsa tavsiye edebilirim

Ben Orhan Aydın’a oldum devlet hastanesindeyken fakat kendisi şu anda özel muayenehanesini açtı. İlla devlet olsun demiyorsanız kesinlikle öneririm.

İnceledim instagram adresindeki burunları gerçekten güzel duruyorlar:)
Sizin şuan durumunuz nasıl istediğiniz gibi oldu mu?
Yarın ulaşabilir miyim bilmiyorum ama randevu için şansımı denerim.

Merhaba, ben devlet hastanesinde oldum ve hiçbir sorun yaşamadım. Özelde olan arkadaşlarım ile süreçlerimiz aynı işliyor. Devlette de çok başarılı doktorlar var. Bide zaten özellerde olan başarılı doktorların neredeyse hepsi önce bir süre devlette çalışıp uzmanlık kazanıyor daha sonra özele geçiyor. Bu süreçte en önemli şey bence doktor. Bir doktor iyiyse özel de de iyi oluyor devlette de.
Doktor olarakta bende esabil ekeri çok duydum, onkolojide Orhan Aydın varmış sanırım onunda ismini duydum. Benim doktorum da Polatlı devlet hastanesinde eğer sana yakınsa tavsiye edebilirim
Afyon'dan Ankara'ya gideceğim estetik için.Önerilerinize açığım.
Düşününce Devlet hastaneleri bana göre yanlış gelmiyor. Yalnız sitedeki çoğu kişinin özel kliniklerde estetik olması acaba yanlış mı yapıyorum düşüncesine sürüklüyor insanı.
Siz ameliyatınızı ne zaman oldunuz? Son durumunuzdan memnun musunuz?
Doktorunuzu seçerken nelere dikkat ettiniz?
Mesajınız için teşekkür ederim.

Ben Orhan Aydın’a oldum devlet hastanesindeyken fakat kendisi şu anda özel muayenehanesini açtı. İlla devlet olsun demiyorsanız kesinlikle öneririm.
Orhan Aydın'a da bakayım.Mesajınız için teşekkür ederim:) İlla devlet olsun gibi bir düşüncem yok ama özelde de uçuk rakamları gereksiz buluyorum.
Şuan ki durumunuz nasıl?

memnun musunuz ? sonuç nasıl ? nefes alma durumu nasıl ? simetrik mi? burun delikleri falan
Beninm burnum büyük ve etliydi. Çok doğal oldu. Memnunum. Başka bir dr la daha görüşmüştüm, mesut vey içime sindi hiç pişman değilim.

İnceledim instagram adresindeki burunları gerçekten güzel duruyorlar:)
Sizin şuan durumunuz nasıl istediğiniz gibi oldu mu?
Yarın ulaşabilir miyim bilmiyorum ama randevu için şansımı denerim.
Evet bi ulaşın, içinize sinerse devam edersiniz. Ben hiç pişman olmadım, sadece kg vermem lazım ama işime gelmiyor, bu sevepten burnumu çözdüğüne sebinemiyorum. Yine fotoğraf sevmiyorum:)))

Doktorlar genelde elinin alıştığı, benzer şekilde burunlar yapıyorlar. Daha önce yaptığı burunlara bakın. Hangisinin yaptığı burun şekli daha çok hoşunuza gidiyorsa ona gidin. Yalnız her fotoğrafı da gerçek kabuletmeyin. En az 6 ay sonra çekilmiş fotoğraflar iyi fikir verir.

Orhan Aydın'a da bakayım.Mesajınız için teşekkür ederim:) İlla devlet olsun gibi bir düşüncem yok ama özelde de uçuk rakamları gereksiz buluyorum.
Şuan ki durumunuz nasıl?
Şu anda 3. Aya girmek üzereyim gayet iyi sadece burun ucumda şişlik var o kadar. Bu aşamada da rahatsızlık duyduğum bir dönem yaşamadım. Burnumun her şeyinden memnunum çok şükür.

Ben Devlet Hastanesi'nde oldum çok memnun kaldım
hem doktorumdan ,hem burnumdan.hem hastaneden memnun kaldım.
Bizim burdaki hastane yeni yapıldı .odaları konforı konforu burdaki özel hastaneden daha güzel daha büyük.hemşireler yine öyle cok ilgiliydi.özelden hiç bir farkı yoktu ilgi alakanın.

Ben Devlet Hastanesi'nde oldum çok memnun kaldım
hem doktorumdan ,hem burnumdan.hem hastaneden memnun kaldım.
Bizim burdaki hastane yeni yapıldı .odaları konforı konforu burdaki özel hastaneden daha güzel daha büyük.hemşireler yine öyle cok ilgiliydi.özelden hiç bir farkı yoktu ilgi alakanın.
hangi devlet ? hangi hastane ? hangi doktor?

Kızlar önerileriniz destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Ankara’da Esabil Beyle görüştüm.Kafamdaki soruların büyük bir çoğunluğunu hallettim sayılır.
Eğer inşallah bi aksilik çıkmazsa Esabil Beye ameliyat olmayı düşünüyorum.
Henüz ameliyat tarihi kesinleşmemiş olsa da düşüncem bu yönde:)

Doktorun hiç fotoğraf çekmemesi,attığınız birkaç buruna böyle olmaz demesi,örnek resim atabilir misiniz dediğimde siz atın ben olur olmaz derim demesi doğru mudur?
Hiçbir doktorun garantisi yok evet ama çok karambole değil mi bu durum?
Burun nasıl elveriyorsa öyle yapıyorum demek şansına ne olursa mı demek oluyor?
Nasıl karar verdiniz arkadaşlar ya:KK17:

Doktorun hiç fotoğraf çekmemesi,attığınız birkaç buruna böyle olmaz demesi,örnek resim atabilir misiniz dediğimde siz atın ben olur olmaz derim demesi doğru mudur?
Bunu diyen hangi doktor? Her burnun kendi kısıtları var, doğru ama bu kadar da yönsüz çıkılmaz ki yola. Havalı burun isteyene doğal, doğal isteyene kavisli, burun ucu kalkmasın diyene çok kalkık bir burun ucu falan yapılacaksa hiç yapılmasın. O sıkıntıya değmez.

Esabil beyden bahsediyorsanız bende zamanında kendisiyle görüşmüştüm banada aynen böyle demişti. Ve gösterdiğim her burun için olur diyordu :işsiz: Orda beklerken birçok hastasını görmüştüm hepsinin burnu aynıydı. Bana kalırsa hastaların gösterdiği burunlara bu olur bu olmaz demesi çok saçmaydı zaten çünkü gösterdiğiniz hiçbir burunla alakası olmuyor çıkan sonucun.

Back
X