burun estetiginden sonra bu ne olabilir?

sanane0025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
851
88
98
selamlar

is yaptigim zaman gözümün altindaki gözüme batiyor..??
ödem ilerde gecermi?!

Son düzenleme:
Ameliyat olduğunuz doktora göstermemiz en iyisi olur bence. Ben de de şişlik oldu hafif yanlarda ama 1 ayim geçti hemen hemen

orda kemik nasıl çıkıyor ya çok değişik kemik olduğuna eminmisin? diğer gözünüde atsaydın cnm karşılaştırırdık göz altın çökmüş olmasın kemik çıkmasından ziyade?

orda kemik nasıl çıkıyor ya çok değişik kemik olduğuna eminmisin? diğer gözünüde atsaydın cnm karşılaştırırdık göz altın çökmüş olmasın kemik çıkmasından ziyade?
canım ya sen çok araştırma yapıyorsun bana da bi yardımcı olsana o sitenin linkini atabilirmisşn gerçi kelimeler konusunda burın ucumu indirmek istiyorum özelden link atabilirmisin

seneye 20 yıl olacak ameliyat olalı ve o şişlik bende de var ve ikinci ameliyatta oluştu , hala gram nefes alamıyorum 3.ameliyatı olmayada korkuyorum cunku artık hiçbir dr güvenemiyorum ,

seneye 20 yıl olacak ameliyat olalı ve o şişlik bende de var ve ikinci ameliyatta oluştu , hala gram nefes alamıyorum 3.ameliyatı olmayada korkuyorum cunku artık hiçbir dr güvenemiyorum ,
20 yıl mı oldu çok uzın zaman en çok merak ettiğim şey i sorucam 20 yıl sonra burunda büyüme oluyor mu yoksa öyle mi kalıyor

Nasil degisik ?? Göz altin cökmüs derken?? Onu anlamadim doktor kendisi dedi kemik burun kemigi degimi yani?

Kizlar 2. ameliyatda gecmezmi bu kemikle buruna kafayi taka taka isimdenden olcam seytan beni nasil düdükledi yaa allah belami verdi haberim yok

Sanki şiş orası iner gibi duruyor o_O
Tek taraflımı ?
Ay estetik düşünüyorum korkuyorum böyle ya.

Tek tarafli kemik gibi birseyhisediyom aman aman uzak dur nefesin varsa gerek yok bin bir türlü belaacarsin hem paraya hem hayal etmedigin buruna hemde cikintilara allah seni sasirmasin

Back
X