Merhabalar. Burun estetiği sonrası hastaneden fatura alanlar nasıl aldı acaba?
Özel hastanede oldum, bana fatura verilmedi, 10.000tl ödedim aradan da 1,5yıl geçti ancak şu an o faturaya ihtiyacım var. Hastane çıkış belgelerim vs de duruyor. Yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba muhasebe ile gorusun bence dr unuzla disardanmi anlastiniz? Yoksa hastanedemi ilk anlastiniz.Benim fikrimce artik alamazsiniz cunki onlar 5e yaptik bile diyebilirler bir ucret ispati yok
Merhabalar. Burun estetiği sonrası hastaneden fatura alanlar nasıl aldı acaba?
Özel hastanede oldum, bana fatura verilmedi, 10.000tl ödedim aradan da 1,5yıl geçti ancak şu an o faturaya ihtiyacım var. Hastane çıkış belgelerim vs de duruyor. Yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba muhasebe ile gorusun bence dr unuzla disardanmi anlastiniz? Yoksa hastanedemi ilk anlastiniz.Benim fikrimce artik alamazsiniz cunki onlar 5e yaptik bile diyebilirler bir ucret ispati yok
Yani kaşeli veya imzaliysa neden olmasin ispat anlaminda faydali olur ama karsiliginda bir vergi odemeleri gerekli oldugundan maliye pesine bile dusup sikintiya girebilirler o anlamda cok anlayamam fakat makbuz olmasi cok iyi