Burun estetiğine dair hastaneden FATURA almak???

Merhaba muhasebe ile gorusun bence dr unuzla disardanmi anlastiniz? Yoksa hastanedemi ilk anlastiniz.Benim fikrimce artik alamazsiniz cunki onlar 5e yaptik bile diyebilirler bir ucret ispati yok

Odemeyi yaptiginizda makbuz vermediler mi?

Merhaba muhasebe ile gorusun bence dr unuzla disardanmi anlastiniz? Yoksa hastanedemi ilk anlastiniz.Benim fikrimce artik alamazsiniz cunki onlar 5e yaptik bile diyebilirler bir ucret ispati yok

Aynen dışardan.. O zaman aklıma da gelmedi yeni burun heyecanıyla vallahi. Şimdi ödememe ilişkin ispat lazım bana

Makbuz sayilmaz mi peki? Bana dr un muayenehanesinde yaptigim odemenin tamaminin yazili oldugu bir makbuz verildi, hastaneden herhangi bisey almadim.
Yani kaşeli veya imzaliysa neden olmasin ispat anlaminda faydali olur ama karsiliginda bir vergi odemeleri gerekli oldugundan maliye pesine bile dusup sikintiya girebilirler o anlamda cok anlayamam fakat makbuz olmasi cok iyi

Aynen dışardan.. O zaman aklıma da gelmedi yeni burun heyecanıyla vallahi. Şimdi ödememe ilişkin ispat lazım bana
Onu diyecektim yeni burun heyecaniyla basta konusulmayan bir konu..Artik zor gibi almaniz ancak bin lira derler ikibin derler onlarin vicdanina kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…