Burun estetik ameliyatı

canım hiç korkma içini ferah tut..ben de ameliyat oldum eylül ayında..o kadar mutluyum ki sana anlatamam..doktorunun önceki hastalarına bak elbette..görünümleri nasıl doğal mı yoksa estetik olduğu çok mu belli bunlara dikkat et..benim burnumun estetik olduğunu kimse anlamıyor a.s
hatta erkek arkadaşım bile bilmiyor söylemeli miyim yoksa söylememeli miyim bilmiyorum :1no2:
neyse dediğim gibi sen içini rahat tut..dini inancınla ilgili bir bilgim yok ama ameliyattan bir gün önce dua et ameliyatın iyi geçmesi için..Allah'ın asla kabul etmeyeceği şeylerden biri ama ben yine de O'ndan yardım istemiştim napiyim.. senağlama
çok şükür çirkin bir görüntü olmadan atlattım bu olayı..sana da şimdiden geçmiş olsun..emin ol ameliyattan sonraki ilk gün geri kalan hayatının da ilk günü olacak!!bol şans!! :asigim:
ne kadar güzel olmuşsun ve kurtulmuşsun ve sonucu da istediin gibi olmuş. İnşallah herkesin istediği gibi olur bende sonucundan çok korkuyorum offffffffff

asya642 çok güldürdün beni :Roflol: gerçi ben de eksik yazmışım tabii onu anladım ama..ben estetik olduktan sonra erkek arkadaşımla beraber olmaya başladık..yani hiç söylemedim ama mesela pasomda öğrenci kimliğimde eski fotoğraflarım var ama bakıodu hiç fark etmiodu..dediğin gibi galiba birzcık ilgisiz, ya da çok iyi niyetli :asigim: estetik olmam ihtimalini aklına getirmiyordu..ama 2 gün önce söyledim..nefes ameliyatı oldum bir de kemik aldırdım dedim..bir de daha dikkatli bakması için pasomu gösterdim iice..aman ii ki olmuşsun dedi deliii :Roflol: hiç büyütmedi yani,bunca zaman nie sölemedin demedi :asigim: ama mesela çok yakın bir arkadaşım,canciğer arkadaşım yüzüme 10 dk. boyunca dikkatli bakmasına rağmen fark edemedi..o gün benim için çok büyük şok olmuştu..saçlarımın renginden makyajımın farklılığına kadar birçok şeyi tahmin etti ama burnumu bulamadı..çok gülmüştüm ogün..ve dediğim gibi ilk zamanlardaki şişlikler dolayısıyla 1-2 kişi burnun estetik mi diye sormuştu ama şuanda kimse kolay kolay anlayamaz yani ben söylemezsem eğer..
neyse gelelim asıl konuya..benim kabusum 13 eylül çarşamba günü bitti..doktorum Op. Dr. Sadullah Karun.Muayenehanesi İstanbul/Fındıkzade'de..kendisi doğal,estetik olduğu belli,aşırı kalkık olmayan burunlardan yanadır ve sonuç öyle de olur..benden önce bir arkadaşım yaptırmıştı ben onun vesilesiyle gittim ve çok memnun kaldım..ekonomik olarak da elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır..başka söylenecek bir şey aklıma gelmiyor ama siz sorun ben yanıtlarım yerimseniben

çok güzel olduguna çok sevindim eğer bende ameliyat olursam inşallah benimde istediğim gibi olur ama hala kararsızım hala korkuyorummm:((

canım hiç korkma içini ferah tut..ben de ameliyat oldum eylül ayında..o kadar mutluyum ki sana anlatamam..doktorunun önceki hastalarına bak elbette..görünümleri nasıl doğal mı yoksa estetik olduğu çok mu belli bunlara dikkat et..benim burnumun estetik olduğunu kimse anlamıyor a.s
hatta erkek arkadaşım bile bilmiyor söylemeli miyim yoksa söylememeli miyim bilmiyorum :1no2:
neyse dediğim gibi sen içini rahat tut..dini inancınla ilgili bir bilgim yok ama ameliyattan bir gün önce dua et ameliyatın iyi geçmesi için..Allah'ın asla kabul etmeyeceği şeylerden biri ama ben yine de O'ndan yardım istemiştim napiyim.. senağlama
çok şükür çirkin bir görüntü olmadan atlattım bu olayı..sana da şimdiden geçmiş olsun..emin ol ameliyattan sonraki ilk gün geri kalan hayatının da ilk günü olacak!!bol şans!! :asigim:

erkek arkadaşına söyleme bence boşver=) şimdi okudum da söylemişsin galiba. neyse olsun=)
bu arada eklemeden geçemiycem, "allah'ın asla kabul etmeyeceği bir dua" diye bir şey yok.

Son düzenleme:
ameliyattan korkulacak hiçbişey yok acı yok ağrı yok ama sadece ameliyattan sonra 2 gün yüzün şiştiği için daralıyosun biraz ama oda 3. günden sonra hızla düzeliyo.şimdiden geçmiş olsun..

merhaba kızlar.. burun ameliyatı olacağım ama dr veli aslanı düşünüyorum. aranızda veli beye ameliyat olan varmı? çok kararsızım

Merhab bayanlar.Burun estetigi amelyati olmaya karar verdim arastirmalarimda hep bu site ile karsilastim arastirmalarimda cok yardimi oldu ama bi konuda fikir almak istedim.Iki doktor belirledim teoman dogan ve gürhan özcan.Ayni gun 1 saat ara ile ikisine de muayne oldum.burun kemigimizin kirpiklerimizin hizzasindan yukselmeye baslamasi gerekirken benimki asagidan basladigindan oraya dolgu yapilmaliymis.iki dr d bunu soyledi.
Teoman dogan: bu dolgunun belimden alacagi yag ile yapavagini soyledi
Gürhan özcan: burnumdan alinan kikirdakla dolduracagini soyledi.
Teoman beye yagin zamanda ezile bilecegini soyledim 6ayda bi gelip yaptirisin dedi.Kikirdak ömür boyu kalici yipranmayacak birsey bu konuda Gürhan beyon söyledigi kafama yatti.Ikisi de nisantasinda biliyorsunuzdur. Asil kafami cok karistiran ikisinin de aynu amelyati onermesine ragmen Teoman Dogan:10500 TL dedi Gürhan Özcan:3500 amerikan hastanesinde istersen 5500 TL dedi. Hastane 2000 TL aliyor dedi. Gürhan bey prof üstelik. Teoman bey 2 boyutlu, Gürhan bey 3 boyutlu resimle burnumu gösterdi. Simdi ben agustos 27de amelyat olucam ama bu aradaki 3kati farkin nedenini deli gibi merak ediyorum. Bu da benim kafami karistiriyor sizce neden?
Ayrica Teoman beyin muaynanesinde beklerken bir hastasi ile konustum estetik yaptirmisti ve eski hali ile yeni halini gördum dr.un yaptigi photoshopun aynisini yapmisti ama yinede 3 kati fark nedendir?

dini boyutunu da biliyorum bu konunun ama o vicdanen huzursuzluğu atlattım kötü hissetmiyorum kendimi..

ben, ameliyattan değilde sonuçundan endişeleniyorum , kısmetse bende eylül'e ameliyat olacağım bu benim 2. ameliyatım olacak..hiç estetik olmadım ben.. çok büyük bir değişim istemiyoum yüzümde zaten...Allahın yaradılışını bozmak değil istediğim , benim burnum eğri-burun kemiği eğriliği ameliyatı olacağım , iç ve dış kısım beraber ...

Merhab bayanlar.Burun estetigi amelyati olmaya karar verdim arastirmalarimda hep bu site ile karsilastim arastirmalarimda cok yardimi oldu ama bi konuda fikir almak istedim.Iki doktor belirledim teoman dogan ve gürhan özcan.Ayni gun 1 saat ara ile ikisine de muayne oldum.burun kemigimizin kirpiklerimizin hizzasindan yukselmeye baslamasi gerekirken benimki asagidan basladigindan oraya dolgu yapilmaliymis.iki dr d bunu soyledi.
Teoman beye yagin zamanda ezile bilecegini soyledim 6ayda bi gelip yaptirisin dedi.Kikirdak ömür boyu kalici yipranmayacak birsey bu konuda Gürhan beyon söyledigi kafama yatti.Ikisi de nisantasinda biliyorsunuzdur. Asil kafami cok karistiran ikisinin de aynu amelyati onermesine ragmen Teoman Dogan:10500 TL dedi Gürhan Özcan:3500 amerikan hastanesinde istersen 5500 TL dedi. Hastane 2000 TL aliyor dedi. Gürhan bey prof üstelik. Teoman bey 2 boyutlu, Gürhan bey 3 boyutlu resimle burnumu gösterdi. Simdi ben agustos 27de amelyat olucam ama bu aradaki 3kati farkin nedenini deli gibi merak ediyorum. Bu da benim kafami karistiriyor sizce neden?
Ayrica Teoman beyin muaynanesinde beklerken bir hastasi ile konustum estetik yaptirmisti ve eski hali ile yeni halini gördum dr.un yaptigi photoshopun aynisini yapmisti ama yinede 3 kati fark nedendir?

Arkadaşım hastaneyle alakası var... Her doktorun çalışma şekli ve kullanacaqı tekniğe göre değişik olduğu içindir .. Bana sorarsan ben fazla bi para vermem!
sen tekniklerini öğren.. ve bu konuyu etraflıca konuşmadan kimseye danışmadan ASLA ameliyat olma.. sor, soruştur.. bu çok önemli bir ameliyatt ben sürekli araştırma yapiyorum ,doktorların fikirlerini tasarımlarını istiyorum inanır mısın her doktorun tasarımının arasında dağğğğğlar kadar fark var doğal olanını ve içime sinenini yaptırmayı düşünüyorum.. araştır gidip hemen ameliyat masasına yatma, yatırmalarına da izin verme .. sana süpriz olmasın hiçbirşey .. bazı şeylerden emin ol içinde çokk rahat olur... o kadar basit olsaydı ben ilk doktora ameliyat olurdum, olmadım .. iiyi kide olmamışım...

KENDİNE İYİ BAK.. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN . ALLAH İŞİNDE İYİ DOKTORLARLA KARŞILAŞTIRSIN BİZLERİ ..ALLAH UTANDIRMASIN...

Hastane Bakırköy'de Özel Yaşar Hastanesi'ydi..Fiyat 2/2.5 milyar civarı..bilmiyorum belki daha da indirim yaptırabilirsiniz..ama ben doktorumdan çok çok memnın kaldım..hatta nasıl bir burun istediğimi anlatmadım bile..tamamen onun tecrübeli ellerine teslim ettim kendimi ve sonuç süper,çok şükür..o eski günlerimi hatırlamak istemiyorum..psikolojim inanılmaz bozulmaya başlamıştı artık..:çok üzgünüm:

BENDE PSİKOLOJİ NEY KALMADI :)))
büyük bir cesaret gerçekten kutluyorum.. kendinizi beğenmeyebilirdiniz , bunu bile göze aldınız , darısı bizim başımıza inşallah bizde memnun kalırız.. hala doktor arıyorum bu qün bir görüşmem var dilerim hayırlısı olur ..

Bu 3 katı fark ilginc gercekten de.Bu fark belki bir markalaşma çabasıdır ,belki de özgüven ve deneyimden kaynaklanıyordur.Bunu ancak hastalarıyla bizzat konuşarak, memnun olup olmadıklarını ögrenerek ve hangi doktorun estetik begenisinin seninkiyle aynı olup olmadıgını fotograflarını gorerek anlayabilirsin belki de.
Cok zor bir surec.Seni anlıyorum gercekten de... İnşallah doğru karar veririz.Allah kararlarımızdan utandırmasın...

Back
X