asya642 çok güldürdün beni :Roflol: gerçi ben de eksik yazmışım tabii onu anladım ama..ben estetik olduktan sonra erkek arkadaşımla beraber olmaya başladık..yani hiç söylemedim ama mesela pasomda öğrenci kimliğimde eski fotoğraflarım var ama bakıodu hiç fark etmiodu..dediğin gibi galiba birzcık ilgisiz, ya da çok iyi niyetli :asigim: estetik olmam ihtimalini aklına getirmiyordu..ama 2 gün önce söyledim..nefes ameliyatı oldum bir de kemik aldırdım dedim..bir de daha dikkatli bakması için pasomu gösterdim iice..aman ii ki olmuşsun dedi deliii :Roflol: hiç büyütmedi yani,bunca zaman nie sölemedin demedi :asigim: ama mesela çok yakın bir arkadaşım,canciğer arkadaşım yüzüme 10 dk. boyunca dikkatli bakmasına rağmen fark edemedi..o gün benim için çok büyük şok olmuştu..saçlarımın renginden makyajımın farklılığına kadar birçok şeyi tahmin etti ama burnumu bulamadı..çok gülmüştüm ogün..ve dediğim gibi ilk zamanlardaki şişlikler dolayısıyla 1-2 kişi burnun estetik mi diye sormuştu ama şuanda kimse kolay kolay anlayamaz yani ben söylemezsem eğer..
neyse gelelim asıl konuya..benim kabusum 13 eylül çarşamba günü bitti..doktorum Op. Dr. Sadullah Karun.Muayenehanesi İstanbul/Fındıkzade'de..kendisi doğal,estetik olduğu belli,aşırı kalkık olmayan burunlardan yanadır ve sonuç öyle de olur..benden önce bir arkadaşım yaptırmıştı ben onun vesilesiyle gittim ve çok memnun kaldım..ekonomik olarak da elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır..başka söylenecek bir şey aklıma gelmiyor ama siz sorun ben yanıtlarım yerimseniben