Tabi bahsedeyim canım. Ameliyatı günü sabah 06:30 da hastanedeydim. Saolsun hemşireler çok ilgilendiler. 7 gibi doktorum geldi biraz heyecanını yatıştırdı. Tekrar nasıl br burun istediğimi anlattım son kez

7:30 gibi ameliyathaneye aldılar beni. Kapıda sakinleştirici vermişlerdi ben daha ameliyathaneye girmeden uyumuşum

çıktığımda ilk sorum ameliyat oldum mu yoksa daha girmedik mi olmuş. Odaya çıktım ilk bir iki saat uykuyla geçti. Bu süreçte buz koydum 10’ar dakika arayla. Sonra doktorum geldi ameliyat fotoğrafımı gösterdi çok beğendim :) o gün hastanede kaldım ertesi Gün çıkış yaptım. Tabi burnumda hem silikon tampon hem de alçı vardı. Ertesi gün eve geçtiğimde şişlikler artmaya başladı ve 2 gün boyunca yüzüm şişti. Benim hiç ağrım olmadı tabi bunda kullandığım ilaçların da etkisi olmuştur mutlaka. Sadece şişlikler biraz rahatsız etti beni ve tabi bit de ağızdan nefes almak

3. Günden itibaren şişlikler inmeye başladı e 4. Günün sonunda büyük ölçüde kayboldu. 7. Gün alçı ve tamponları aldırmak için gittim. Burnumu açık şekilde sadece orada gördüm ama amelilyat fotoğrafından bile çok daha güzeldi inanamadım. Maalesef ben daha bakmaya doyamadan bant yapıştırdı doktorum ve burun deliklerimin şekli bozulmasın diye bi aparat taktı. 1 hafta da bunlar kalacak hiç çıkartmadan.çıktıktan sonra masaja başlayacağım ve aparatla bantları sadece gece kullanmaya başlayacağım 1 ay boyunca. Aşağıda ameliyat fotoğrafı mı ekliyorum öncesi sonrasına oradan bakabilirsin. Son haliyle ilgili güncellemeyi ancak 1 hafta sonra yapabilirim.