Burun estitiği olanlar bakabilir mi acil

semakaras

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
3
0
1
28
Merhaba bende estetik olmayı düşünüyorum fakat bir kaç sorum lütfen cevaplar mısınız
1)ameliyat sırası ve sonrasında çok acı oldu mu
2)Öncesi ve sonrası resimlerinizi atabilir misiniz?
3)doktorunuzun ismini ve hangi hastanede olduğu söyleyebilir misiniz?
4)fiyatı hakkında bilgi veriri misiniz
Şimdiden herkese teşekkürler

canım bu sorduğun sorular doktordan doktora değişiyor ama ağrı sızı hiç olmadı bende, ameliyat dönemi çabucak ve kolay geçiyor en azından bnm doktorumda öle oldu.

forumda bol resim var araştırıp tarzna uygun olan doktoru bulup sonra onla ilgili yorumları okumanı tavsiye ederim.

canım bu bunyeden bunyey degısıyor kımısıcok sıkıntı yasıyor benımkı gıbı kımının de cok rahat gecıyor bunun dr lada pek bı alakası yok cunku aynı dr 3 kısıye aynı gun amelıyat yaptı en cok sıkıntıyı ben yasadım bu tamamen bunye ıle ılgılı fıyatlar 2500 den 10000 arası degısıyor

Diger arkadaslarin da dedigi gibi fiyatlar ve aci kisiden kisiye degisiyor ama teknoloji cok ilerledi.benim hic acim olmadi, sadece goz kapagimda kirmizi bir cizgi oldu (2 gun) morluk baska hic olmadi. Arastirma yapmani tavsiye ederim. Ben doktora ameliyat oluyosun sonra cok guzel bi burnun oluyo saniyodum pek oyle olmayabiliyomus.sabirli olunmasi gereken bi donem

Back
X