Aslinda Biz daha cok şeklı böyle kalacak diye korkuyoruz1,5 senede oturuyor kızlar 1,5 ay da tabiki şiş olacak normal
tabiki olur oturur o halde kalmıyo bende yaptırdım o süreçten geçtim bol bol su için yürüyüş yapın ödemi atmaya bakınAslinda Biz daha cok şeklı böyle kalacak diye korkuyoruz
Tabi daha ödem var ama ödem gectıkce burunda küçülmede olurmu?yoksa sadece inceliyorumu?
Çok sagoltabiki olur oturur o halde kalmıyo bende yaptırdım o süreçten geçtim bol bol su için yürüyüş yapın ödemi atmaya bakın
Ödem şuan küçülür hala kuculuyor benim , kusurlar varsa gün yüzüne de çıkabilirAslinda Biz daha cok şeklı böyle kalacak diye korkuyoruz
Tabi daha ödem var ama ödem gectıkce burunda küçülmede olurmu?yoksa sadece inceliyorumu?
Benim de burun ucum topluydu hala topluödem azalsa da kıkırdak o şekilde konulmuşsa düzelmez
Doktor incelecek diyor demek ki kikirdak o sekilde konmamis.Benim de burun ucum topluydu hala topluödem azalsa da kıkırdak o şekilde konulmuşsa düzelmez
Siz Nezaman ameliyat oldunuzBenim de burun ucum topluydu hala topluödem azalsa da kıkırdak o şekilde konulmuşsa düzelmez
Doktorlar incelecek der eminim ödem de vardır zaten. Genelde hatalarını kabul etmiyorlar tecrübeyle sabittir. Umarım beklentiniz gibi olur tabiDoktor incelecek diyor demek ki kikirdak o sekilde konmamis.
2 sene bitti maalesef çok az inceldi ama beklediğim ya da umduğum kadar küçülmediSiz Nezaman ameliyat oldunuz
O top şeklı bıraz olsun kuculmedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?