D dmlllaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2024 3 1 1 25 11 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dmlllaa #1 Kızlar doğru yere mi açtım bilmiyorum ama burnumda hızma var ve hiç bir şekilde dönmüyor çıkartamıyorum nasıl çıkartabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar doğru yere mi açtım bilmiyorum ama burnumda hızma var ve hiç bir şekilde dönmüyor çıkartamıyorum nasıl çıkartabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim
cokbilmiss Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Aralık 2020 318 225 53 12 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dmlllaa #2 vida yeri dönmüyor sanırım burun oldugu için içten tutamazsınız da. Alet gerekir piercing delinen bir yere gidip çıkarttırın en iyisi
vida yeri dönmüyor sanırım burun oldugu için içten tutamazsınız da. Alet gerekir piercing delinen bir yere gidip çıkarttırın en iyisi
hmbidusunelim Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Mart 2025 23 12 3 24 24 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dmlllaa #3 Hafif cekip ince makasla kesin ve içerde kalan parca burnunudan düştümü kontrol edin. Hemen kesilir zaten hızma çok ince
Hafif cekip ince makasla kesin ve içerde kalan parca burnunudan düştümü kontrol edin. Hemen kesilir zaten hızma çok ince