Korkarım öyle olacakDeviasyon görüntüsü var.
Önceki burnunuz da yok muydu böyle bı şeyKorkarım öyle olacak
Ama burnuma bakınca önden bır eğrilik yok düz duruyor.
Umarım yanılıyoruzdur kontrolünüzde doktorunuz tatmin edici cevap vermezse mutlaka farklı bir doktora muayene olun ondan görüşünü alın.Korkarım öyle olacak
Ama burnuma bakınca önden bır eğrilik yok düz duruyor.
Çok sağolun,Geçeceğini zannetmiyorum çünkü ılk günden böyleydıUmarım yanılıyoruzdur kontrolünüzde doktorunuz tatmin edici cevap vermezse mutlaka farklı bir doktora muayene olun ondan görüşünü alın.
Hayır degıldı ameliyatdan sonra oluştuÖnceki burnunuz da yok muydu böyle bı şey
Keşke ödem olsa ama dokunduğumda sert kemık/kıkırdak çıkıntısı geliyorCanım baktım bende hiç böyle içten şişme olmadi. Ama odem gibi durmuyor bu sanki
Evet keşke burnum duzgun olsaydı da yaptirmasaydim çok zormuş cidden. Derdi bitmiyorKeşke ödem olsa ama dokunduğumda sert kemık/kıkırdak çıkıntısı geliyor
Belkı diyorum törpülemeye gıdermı
Ne zor bir süreçmiş bu burun olayı
Sen Nezaman ameliyat oldun?memunmusun sonuçtanEvet keşke burnum duzgun olsaydı da yaptirmasaydim çok zormuş cidden. Derdi bitmiyor
7 ay falab oldu ama on tarafında bi sorun var 10 15 dklik lokal anesteziyle hallediliyormus oda sinirimi bozuyor biraz daha zaman geçince yapacakmisSen Nezaman ameliyat oldun?memunmusun sonuçtan
Ben burnunu gerçekten çok beğendimYandan çok iyi duruyor ama bak sağ tarafta ucunda bi şişlik var oda geçecekmiş bakalım lokalle. Sizce nasıl olmuş?
Önceki böyle kavisli ucu çok düşük bi burunduBen burnunu gerçekten çok beğendim
Özelikle yandan çok güzel çok doğal duruyor,önde evet çok ıyı bakarsan bır şiş var ama çokta belli değil sanki
Ben beğendim.eskı burnun nasıldı?
Bende kendımde ön profilimı beğeniyorum ama yan hıc sevemedim yandan bakınca çok hatalar var maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?