burun icindeki yaralar

jajaja

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
16
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaslar 5 gun once burnumdan ameliyat oldum acikcasi yandan gorunumu cok hosuma gitti hokka gibi bir burnum var fakat onden burun deliklerim cok goze carpiyor gibi burnumun icinde yaralar var sis halinde tamponsuz ameliyat oldum hala burnumdan nefes alamiyorum burun spreyi kullandiktan sonra pecetyle islak yerleri kuruluyorum burnu yamultuyor yazmissiniz beni bilgilendirirseniz cok sevinirim

peçeteyle kurulamak mı yamuşturmuş anlamadım? ben de mecbur kalmıştım o kadarına hatta kulak çubuğuyla içeri girmeden hafif hafif temilzerdim hala da öyle yapıyorum. doktoruma da söylemiştim kulak çubuğu olayını sorun olmaz çok içeri sokma demişti sadece.

Peki burnunun icinde sislik varmiydi burnumun icinde et parcasi var ve sismis ona ne olcak

benim de silikon tampon vardı burnumda ameliyattan çıktığımda nefes alıyordum fakat zamanla içerideki kan kuruduğu için nefes alamadım, söylediğin gibi de ucunda yaralar ve kan birikmesi oldu. oksijenli suyu kulak çöpüne damlatıp yavaş yavaş burun deliklerimin duvarına çok değdirmeden temizledim. ayrıca nefes alamama sebebin benimki gibi olabilir eğer içeride dikiş varsa kan o dikişlerde kuruyup kalabiliyor nefes alamıyorsun

Peki burnunun icinde sislik varmiydi burnumun icinde et parcasi var ve sismis ona ne olcak

alçın çıkmamıştır daa büyük ihtimalle , benim alçım çıktığı gün doktorum burnumdan kocaman etleşmeye başlamış kan pıhtısı çıkarmıştı ve tıkanıklık birazdaha açılmıştı. o et gibi gözüken şey kan pıhtısıdır doktoruna sor yine de ama rahat olsun için geçer onlar

Cok tesekkur ederim bakalim pazartesi alcim cikacak siz ne kadar sure sonra yikanabildiniz?

üçüncü gün gibi daanamamıştım yıkanamıyacağım için saçlarımı şampuanlı suyla sildirip, temizletmiştim anneme :) 6 .günü kuaförde yıkatır gibi lavabonun önüne oturup saçlarımı yıkatmıştım, alçıyı aldığı gün doktorum bant yapıştırmıştı burnuma iki gün sonra banyo yapabilirsin bandıda o gün çıkarırsın demişti .bende öyle yapmıştım :)

Cildim asiri yaglandi benimde. Dolu dolu nefes alabilecegim ve yemek yiyebilecegim dus alabilecegim gunu sabirsizlikla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…