Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar burun ameliyatı olalı 13 gün oldu ve alışamıyorum psikolojim bozuldu böyle kalkık aynaya bakınca deliklerini goruyorum ya böyle kalırsa sizlerden yorum bekliyorum
Gecmis olsun burun ameliyati uzun bir maraton hemen olmuyor malesef sabir gerekir. Burnunuzun durumuna gore en az 3 ay lazim sekli hakiinda yorum yapabilmek icin.
Kalkikligi mutlaka inecektir. Sislik kalkiklik gibi seyler zamanla geciyir diye okuuyorum. Bende daha cok.yeninameloyat oldum. Zamanla gececegini dusunuyorum. Simdidrn hic caninizi sikmayin. O kadar zor gunler gecirdiniz bununla uzmeyin kendinizi.
Kalkikligi mutlaka inecektir. Sislik kalkiklik gibi seyler zamanla geciyir diye okuuyorum. Bende daha cok.yeninameloyat oldum. Zamanla gececegini dusunuyorum. Simdidrn hic caninizi sikmayin. O kadar zor gunler gecirdiniz bununla uzmeyin kendinizi.