Burun kanadı çökmesi(görselli)

Khaleesi_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
72
31
38
27
Ankara
Arkadasları bu kanatların çökmesi nasıl oluyor anlamıyorum, kanatlarım bana yandan mesela cıkıntılı gibi anlatamadım tam görselde anlarsınız çökme mi olmus? 3 ay oldu ameliyat olalı

Eklentiler

• AFEC5A46-7576-4EFF-8FC2-0CA208F9F718.webp
    AFEC5A46-7576-4EFF-8FC2-0CA208F9F718.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 1.928
  • 418720E6-A4BB-48C6-BCA8-E2F0FAB5AF4A.webp
    418720E6-A4BB-48C6-BCA8-E2F0FAB5AF4A.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 1.449
Kanat çökmesi bu şekildemi oluyor ki ?
Benide şüphelendirdin şimdi kendi burnumdan 😃

Benim estetiksiz burnumun kanatları böyle.
Çökük mü yani?
Herkesinki böyle yahu...

Arkadasları bu kanatların çökmesi nasıl oluyor anlamıyorum, kanatlarım bana yandan mesela cıkıntılı gibi anlatamadım tam görselde anlarsınız çökme mi olmus? 3 ay oldu ameliyat olalı
Benim burnum da 3. Ayda. Benim burnum da böyle. Çökme yok ki bu resimde. Google de, burun kanatlarında çökme yazarsanız, görsellerle karşılaştırabilirsiniz.

Benimki ameliyattan sonra böyle oldu, yani önce düzdü ve ameliyattan sonra çöktü, nefes almamı etkiliyor, bir ay sonra revizyonla o çöken yerlere kıkırdak eklenecek

Olması gerekenden fazla çukur duruyor. Ama fotoğraftan öyle de duruyor olabilir dediğim gibi. Ama şu görüntü kesinlikle fazla çukur. Bence ışıktan fazla gölgelenme olmuş. Siz gerçek haline göre internetten araştırarak karar verin bence.

Benimki ameliyattan sonra böyle oldu, yani önce düzdü ve ameliyattan sonra çöktü, nefes almamı etkiliyor, bir ay sonra revizyonla o çöken yerlere kıkırdak eklenecek
Kıkırdak eklendimi size lütfen bana dönüş yaparmisiniz

Bende başka sorunlar olmasa dolguyla hallederdim. Çünkü dudak ve göz kapağı yaptırmıştım 2 yıl olmasına rağmen erimedi,

Bende başka sorunlar olmasa dolguyla hallederdim. Çünkü dudak ve göz kapağı yaptırmıştım 2 yıl olmasına rağmen erimedi,
Benim iki tarafa ekledigini söyluyor doktor tek tarf çökük tek taraf sis duruyor bu yüzden burnum yamuk görünüyor sis olan kısım çok rahatsız ediyor sem sert bu konan kıkırdak zamanla yumusadimi

Back
X