Burun Kanadında çökme

Berraki

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
214
50
18
33
Burun Kanadımın biri çökmüş , İçe dışa nefes verirken o çökük kanadım hareket ediyorken diğer kanadımda hareket Yok .. Normal olan hangisi ? Bu çöküklük daha da artar mı ? 6. Aydayım burun ucuma hiç dokunmadığım halde böyle bir sorun yaşadım :(

Burun Kanadımın biri çökmüş , İçe dışa nefes verirken o çökük kanadım hareket ediyorken diğer kanadımda hareket Yok .. Normal olan hangisi ? Bu çöküklük daha da artar mı ? 6. Aydayım burun ucuma hiç dokunmadığım halde böyle bir sorun yaşadım :KK43:
Doktora göründünüz mü ne söyledi ?

:/ uzuldum gercekten doktor randevunuz ne zaman keske ilkten sorsaydiniz doktora
Daha büyük problemlerim vardı gerçi hala var o yüzden bu kanat çöküklüğü gözüme falan batmadı.. ama şimdi nerden baksam burunun oluru yok git gide dağılıyor

Daha büyük problemlerim vardı gerçi hala var o yüzden bu kanat çöküklüğü gözüme falan batmadı.. ama şimdi nerden baksam burunun oluru yok git gide dağılıyor

Kime ameliyat oldunuz ? Benimde burun kamatlarimdan çöktüğünden şüpheneliyorum sanki nasıl çökme oluyor onuda bilmiyorum burun kanadında benim 2 deliğimde nefes alıp verirken gayet iyi hareket ediyor ancak bana sanki ameliyat ttan sonra daha da çukur oldu gibime geliyor

Benimde dort ay oldu benimde burun sirtinda cokme var bende memnun degilim hic fotografta belli oluyor mu ?

Problemim de önden genişlik burun
Benimde dort ay oldu benimde burun sirtinda cokme var bende memnun degilim hic fotografta belli oluyor mu ?
evet belli .. burun sırrı çökmesi nasıl oluyor tarif eder misin

Kime ameliyat oldunuz ? Benimde burun kamatlarimdan çöktüğünden şüpheneliyorum sanki nasıl çökme oluyor onuda bilmiyorum burun kanadında benim 2 deliğimde nefes alıp verirken gayet iyi hareket ediyor ancak bana sanki ameliyat ttan sonra daha da çukur oldu gibime geliyor
Bariz gözle görülen bir içe girme varsa sanırım bende net bişey diyemem ama diğer kanadımdan bambaşka

Burun Kanadımın biri çökmüş , İçe dışa nefes verirken o çökük kanadım hareket ediyorken diğer kanadımda hareket Yok .. Normal olan hangisi ? Bu çöküklük daha da artar mı ? 6. Aydayım burun ucuma hiç dokunmadığım halde böyle bir sorun yaşadım :KK43:
Kuzum benim çok üzüldüm benim de bi taraf öyleydi nazal valf darlığı burun üstünden yana doğru kıkırdak törpülenirsen fazla alınmasından oluyor

Dışardan sağ uc daha geniş sol düşük burun ucum aksı hafif eğri görünüyordu nefes alırken çöken tarafa hava kaçıyor gibi hissediyor musun?

Dışardan sağ uc daha geniş sol düşük burun ucum aksı hafif eğri görünüyordu nefes alırken çöken tarafa hava kaçıyor gibi hissediyor musun?
Evet kuzum o çöken taraf daha küçük normal kanadım daha büyük duruyor :( Allahım yarabbim :( o çökme gibi duran yer tıkalı resmen

Evet kuzum o çöken taraf daha küçük normal kanadım daha büyük duruyor :KK43: Allahım yarabbim :KK43: o çökme gibi duran yer tıkalı resmen
Benim ilk ameliyatta başıma gelen hepsi basına geldi yan duvarlarım da vardı inşallah düzelir dışardan kıkırdak ihtiyacı olmaz

Back
X