- 2 Aralık 2017
- 214
- 50
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora göründünüz mü ne söyledi ?Burun Kanadımın biri çökmüş , İçe dışa nefes verirken o çökük kanadım hareket ediyorken diğer kanadımda hareket Yok .. Normal olan hangisi ? Bu çöküklük daha da artar mı ? 6. Aydayım burun ucuma hiç dokunmadığım halde böyle bir sorun yaşadım![]()
Bandajlar çıktığında biraz vardı ödem dağıldıkça ortaya çıktıNormal olan nefes alip verirken cokmemesi yeni mi oldu
Görünmedim daha çok canım sıkkın bi yüzüm gülmediDoktora göründünüz mü ne söyledi ?
:/ uzuldum gercekten doktor randevunuz ne zaman keske ilkten sorsaydiniz doktoraBandajlar çıktığında biraz vardı ödem dağıldıkça ortaya çıktı
Daha büyük problemlerim vardı gerçi hala var o yüzden bu kanat çöküklüğü gözüme falan batmadı.. ama şimdi nerden baksam burunun oluru yok git gide dağılıyor:/ uzuldum gercekten doktor randevunuz ne zaman keske ilkten sorsaydiniz doktora
Daha büyük problemlerim vardı gerçi hala var o yüzden bu kanat çöküklüğü gözüme falan batmadı.. ama şimdi nerden baksam burunun oluru yok git gide dağılıyor
Benimde dort ay oldu benimde burun sirtinda cokme var bende memnun degilim hic fotografta belli oluyor mu ?Daha büyük problemlerim vardı gerçi hala var o yüzden bu kanat çöküklüğü gözüme falan batmadı.. ama şimdi nerden baksam burunun oluru yok git gide dağılıyor
Problemim de önden genişlik burunDaha büyük problemlerim vardı gerçi hala var o yüzden bu kanat çöküklüğü gözüme falan batmadı.. ama şimdi nerden baksam burunun oluru yok git gide dağılıyor
evet belli .. burun sırrı çökmesi nasıl oluyor tarif eder misinBenimde dort ay oldu benimde burun sirtinda cokme var bende memnun degilim hic fotografta belli oluyor mu ?
Bariz gözle görülen bir içe girme varsa sanırım bende net bişey diyemem ama diğer kanadımdan bambaşkaKime ameliyat oldunuz ? Benimde burun kamatlarimdan çöktüğünden şüpheneliyorum sanki nasıl çökme oluyor onuda bilmiyorum burun kanadında benim 2 deliğimde nefes alıp verirken gayet iyi hareket ediyor ancak bana sanki ameliyat ttan sonra daha da çukur oldu gibime geliyor
Sol taraf ice cokukProblemim de önden genişlik burun
evet belli .. burun sırrı çökmesi nasıl oluyor tarif eder misin
Kuzum benim çok üzüldüm benim de bi taraf öyleydi nazal valf darlığı burun üstünden yana doğru kıkırdak törpülenirsen fazla alınmasından oluyorBurun Kanadımın biri çökmüş , İçe dışa nefes verirken o çökük kanadım hareket ediyorken diğer kanadımda hareket Yok .. Normal olan hangisi ? Bu çöküklük daha da artar mı ? 6. Aydayım burun ucuma hiç dokunmadığım halde böyle bir sorun yaşadım![]()
Evet kuzum o çöken taraf daha küçük normal kanadım daha büyük duruyorDışardan sağ uc daha geniş sol düşük burun ucum aksı hafif eğri görünüyordu nefes alırken çöken tarafa hava kaçıyor gibi hissediyor musun?
Ne çok geniş ne çok ince olmalı benim epey geniş :)))benimde tek taraf cokuk oldugu icin cok dar gorunuyor genis olmasi daha iyi degil miBerraki
Benim tek taraf cokuk oldugu icin o sekilde duzelse normal durur sanirim sen doktora gorundun mu canimNe çok geniş ne çok ince olmalı benim epey geniş :)))
Benim ilk ameliyatta başıma gelen hepsi basına geldi yan duvarlarım da vardı inşallah düzelir dışardan kıkırdak ihtiyacı olmazEvet kuzum o çöken taraf daha küçük normal kanadım daha büyük duruyorAllahım yarabbim
o çökme gibi duran yer tıkalı resmen