Burun kanadinda nefes alirken cokme

Badeturann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
4
0
1
30
Merhabalar hanımlar bugün burun estetigimin 17.günü burun içimin oldukça ödemli olduğunu söyledi doktorum o kadar ödemli ki etleri birbirine yapışacak neredeyse :) ancak bir sorunum var nefes alırken ki pek alamıyorum delikler nerdeyse kapalı olduğu için kanatlarim içeri çöküyor nefes almaya çalışırken sizce bunun sebebi nedir

Benimde şuan sol tarafım öyle ilk başta öyle değildi 5. Ayımdayım sonradan sol burun kanadım nefes alıp verdikçe içeri çekmeye başladı siz doktorunuza sordunuzmu neden kaynaklandığını ?

Arkadaşlar burun kanatlarının nefes alırken içe gitmesi çökme ile alakalı değil yani bu ayırıcı bi nokta değil isterseniz barış çakırın bununla ilgili söyledikleri var okuyabilirsiniz kaslarla alakalı o durum ve herkesin kasları aynı şekilde değil kimisi kullanamıyor o kasları kimisi kullanabiliyor

Teşekkürler cevabınız için. Barış çakırın bahsettiğiniz makalesini bulamadım ama yinede söyledikleriniz içimi rahatlattı.

Muhtemelen nefes almak için burnunuzu zorladığınız için çöküyordur. Sertçe nefes alırken burun kanatları bazı kişilerde bir miktar çöker, çok normal korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…