burun kanaması

ilkyas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
674
2
116
44
Kocaeli
kızlar merhaba burun kanaması yaşayan var mı ben arada bir yaşıyorum doktorum normal demişti ama sıklaştı bu ara anlamadım bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar

bende de var canım normal oldugunu düşünüyorum artık sonlara yaklaşıyoruz birde benim yüzüm burnum heryerim şişti :1no2:

bendede var canım...bazen fazlalaşıyor...doktorum bunun normal oldugu söylemişti...bide havalar ısındıkça basınç dahada artıyor vucuttaki..

canlarım sağolun bende bugün yine olunca korktum bir an.haftaya doktora gideceğim tekrar yine bir sorayım.. şaka maka az kaldı doğumlarımıza umarım son zamanlarımız rahat ve sorunsuz geçer

inş. canım ama ben kendimi cok cirkinleşmiş hissediyorum yaa şişti heryerim resmen burnum kocaman oldu kıpkırmızı:çok üzgünüm:

adasucum doktorum bana demişti burnun şişer yüzün şişer diyee bende olmadı ama yuzum şiş yanii

kızlar bendede oluyodu ama bu aralar yok çok şükür burun kanaması...
ilkyascımm hamilelikten dolayı canım endişelenmene gerek yok...

senin daha az kaldı canım ya allah yardımcımız olsun ama artık benim orahatlığım gitti heyecan başladı artık doğumdan sonra düzelecek o şişlikler bende kendimi çirkin hissediyorum tuhaf geliyor bu benmiyim diyorum anne olmak zor zanaat.. hemde şimdiden böyle diyoruz

ben kendimi bu halimle çok seviyorum..
herkes çok beğeniyoo hamileliğin çok yakıştığını sölüyolar...
bende beğeniyorum ama bazen bakınca aynaya
bu benmiyim diyorum..
biraz zaman sonra bu hallerimizi emin olun özleriz..sırnaşık şeysırnaşık şey

Kızlar burun kanamaları hamilelikte normal ama tansiyondanda kaynaklanabilir. Tansiyon yükselince yapıyormuş. Tansiyonlarınızı takipe alın...

slm kızlar benmde ilk kez bugün burnum kanadı çok değil az geldi ama hamilelikte olunca neden acaba? diyosun başlıkta daha önce gözüme çarpmıştı baktım yazdıklarınıza normalmiş şükür... az kaldı kızlar allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın.a.s.

Ben 4 gün önce burun damarımı yaktırdım. Kılcal damar çatladığı için çok kan akardı ve haftada 3 kere kanardı. Yaptıracak olan varsa söyleyim 5 dakikalık bir işlem çok az bir acısı var zaten uyuşturucu krem sürülüyor.sinek ısırığı gibi. Sonrasındada 15 gün krem sürüyorsunuz buruna ve bir daha kanamıyor........:33:

bendede var arada oluyor. gecen hafta ayni gunde iki kere oldu. öyle birden akmaya basladi. hemen kesiliyor ama ..doktora söylemedim bugun idecegim daha ..ama normal oldugunu biliyorum..benimde doguma az kaldi :) hepimize bir avazda dogumlar insallah :)

Back
X