Burun kanamasi

tugceanil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
2
0
36
İstanbul
Arkadaslar 27. Haftayi bitiriyorum ara ara burun kanamalarim bu hafta daha siddetli oldu ve agizdan da gelmeye basladi. Neden cok onemsemiyorum bilmiyorum doktora bile soramadim benim gibi olan arkadaslar var mi?

Burun kanaması tansiyon yüksekliğinden v.s olabilir.Bence hemen doktorunuza sorun vakit kaybetmeden.

bende sık sık yasıyoum burun kanamasını hamilelikte normal görülen bi durum
kan hacminin artışına baglı olarak gelişiyomuş
ama aşırıysa yinede bi doktora danışmakta fayda

benm de olmuştu vücutta kan dolaşımı hızlandığı için gereğinden fazla o yüzden demişti doktor ama tansiyon da olabilir mutlaka sorun doktora es geçmeyin ben de gebelik zehrlenmesi vardı yüksek tansiyon sinek uçuşması felan hepsini yaşadım kesnlkle geçiktrmeyn risk olabilir

Benim haftada bir burnum kanıyor. 26 haftalık hamileyim. hamilelikte burun kanamalarına genellikle yüksek tansiyon ve kan miktarındaki artış sebep oluyor. zaten herhangi bir yüksek tansiyonda hemen bir kadın doğum uzmanına başvurmak gerekiyor. ancak tansiyon normal ise o zaman çok endişelenecek bir şey yok. yalnız ağızdan da kan gelmesi durumu biraz can sıkıcı. kesinlikle doktora görünmelisin.

ayrıca yeni açtığım bloğumu takip edebilirsiniz. zaman zaman bu tür sıkıntılardan da bahsedeceğim. nedengül: İkinci kırmızı çizgi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…