Burun kanatlari darlastirmadan kaldirma?

sourkid

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
228
28
318
İstanbul
Arkadaslar eger ameliyat olduysaniz yardimci olun lutfen...

Burun ucunuz SADECE kaldirilip ucu darlastirilmadiysa ucu biraz genislemez mi mantiken?

Selam canım ben baya ameliyat videosu falanda izledim olmadan önce , şimdi burun ucu evet kaldırılır kanatlara dokunulmaz, sen genişletilsin istiyorsun birde anladığım kadarıyla genişleme değil ama üst kısım daraltırlırsa alt daha geniş duru bence eğer üst kısım ucundan daha geniş ise , bence burunun fotosunu koysan daha net yorumlar alabilrisin canım, iyi günler :)

canim benim ustunde kemik yok gibi resmen minnacik incecik bir kemik anlamadim ve o kemik de o kadar yamuk ki... burun ucu da kocaman eskiden minnacikti kemigi de yine inceydi ama hayatta bu kadar diildi

ama ucu kesinlikle daha siskolasti buyudu

Kotu demiym ama burun ucu cok buyuk eskisi minnacikti sirf kaldirildigi icin bu kadar buyuk oldu sanirim onu ogrenmeye calisiyorum cunku kaldirilip kistiriliyor genelde boylece kucuk kaliyor ..

canım benim sen başında doktora deseydınkı ben ucunu küçük istiyorum de hep öle kalırdı demekki tam anlamıyla ödemlerini atınca biraz genişleme yapmış benım mesela hiç daraltılma olmadı burnumun şekli ile direk yapıldı

benim ucunun boyu degismicek dedi... senin ucu kistirilmadigina emin misin? senin ucun cunku gayet dar gorunuyor hic genis diil

benim ucunun boyu degismicek dedi... senin ucu kistirilmadigina emin misin? senin ucun cunku gayet dar gorunuyor hic genis diil

sourkid bu sitede acemi olduğum için sana ulaşamıyorum bitürlü,gürhan özcana ameliyat olan tek kişi sensin ve rica ediyorum lütfen bana fotolarını göster,görüşmeye gttm fakat yaptığı ameliyatları göstermedi bana.mutlaka görmem lazım kararımı vermek için.msj saym az diye özelden msj atamıyorum nolur yardm et bana.fotolarına baktm sadece alçılı fotoların var.lütfen yardm snden başka kmse yok ameliyat olan çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…