Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım ben baya ameliyat videosu falanda izledim olmadan önce , şimdi burun ucu evet kaldırılır kanatlara dokunulmaz, sen genişletilsin istiyorsun birde anladığım kadarıyla genişleme değil ama üst kısım daraltırlırsa alt daha geniş duru bence eğer üst kısım ucundan daha geniş ise , bence burunun fotosunu koysan daha net yorumlar alabilrisin canım, iyi günler :)
yardim arkadaslarrrrr
ben şimdi tam anlamıyla anlamadım sen ameliyat oldun kötü sonuçmu aldın ??
Kotu demiym ama burun ucu cok buyuk eskisi minnacikti sirf kaldirildigi icin bu kadar buyuk oldu sanirim onu ogrenmeye calisiyorum cunku kaldirilip kistiriliyor genelde boylece kucuk kaliyor ..
canım benim sen başında doktora deseydınkı ben ucunu küçük istiyorum de hep öle kalırdı demekki tam anlamıyla ödemlerini atınca biraz genişleme yapmış benım mesela hiç daraltılma olmadı burnumun şekli ile direk yapıldı
canım benim sen başında doktora deseydınkı ben ucunu küçük istiyorum de hep öle kalırdı demekki tam anlamıyla ödemlerini atınca biraz genişleme yapmış benım mesela hiç daraltılma olmadı burnumun şekli ile direk yapıldı
benim ucunun boyu degismicek dedi... senin ucu kistirilmadigina emin misin? senin ucun cunku gayet dar gorunuyor hic genis diil
Arkadaslar eger ameliyat olduysaniz yardimci olun lutfen...
Burun ucunuz SADECE kaldirilip ucu darlastirilmadiysa ucu biraz genislemez mi mantiken?
hiç foto göremiyorum albümleri açmıyor