Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk ameliyatim burun kemeri uzerineydi.doktora israrla burnumdaki kemeri al baska bisey yapmaaaa dedim.doktor bana kemer alininca burun ucu kocaman , kabak gibi ortaya cikar ve duser cunku burun ucunu tutan kemerdir kemer cati gorevi gorur dedi.ben salak dinlemedim.kemeri al ucuna dokunma dedim.hani dr den daha ii biyorum yaaa.ameliyati lokal yapti ameliyat sirasinda bana gel bak ucunu bari kaldirayim dedi.yokkk yoook diye bagirdim.sonuc dr u dinlememenin cezasi 2.ameliyat.burun ucum dustu burnumun ucu kocaman kaldi.tek kemer olmaz.ucuyla uyumlu olmali...Kızlar aranızda kemer törpüsü yaptıran var mı? Fiyat verebilir misiniz? Benim burnum epey kemerli ama çok küçük burun da istemiyorum sadece kemeri küçülsün yeter.Yardımcı olursanız sevinirim :))))
ilk ameliyatim burun kemeri uzerineydi.doktora israrla burnumdaki kemeri al baska bisey yapmaaaa dedim.doktor bana kemer alininca burun ucu kocaman , kabak gibi ortaya cikar ve duser cunku burun ucunu tutan kemerdir kemer cati gorevi gorur dedi.ben salak dinlemedim.kemeri al ucuna dokunma dedim.hani dr den daha ii biyorum yaaa.ameliyati lokal yapti ameliyat sirasinda bana gel bak ucunu bari kaldirayim dedi.yokkk yoook diye bagirdim.sonuc dr u dinlememenin cezasi 2.ameliyat.burun ucum dustu burnumun ucu kocaman kaldi.tek kemer olmaz.ucuyla uyumlu olmali...
bende burun sırtını törpülettim doktorumda kaldırma yapmamı istemedi burnumun ucu yeterince kalkık zaten diye. ama ister istemez açıyı ayarlaybilmek adına burun ucunu çok çok çok az miktarda kaldırıyorlar
sen nasıl memnun musun peki?
Ben 17.de burun ucu ve kemer kismimi duzelttiricem.Bana da doktorum ayni seyi dedi kemeri duzelticem ama burun ucumu da kaldiricagini dedi. Isine karismak istemedigim icin sormadim bile
ben bilmiyorum tam ama duydum böyle bişey oraya kemik geliyormuş bence doktoruna güven canım en iyisini onlar bilir diye düşünüyorum geçmiiş olsun
Kızlar aranızda kemer törpüsü yaptıran var mı? Fiyat verebilir misiniz? Benim burnum epey kemerli ama çok küçük burun da istemiyorum sadece kemeri küçülsün yeter.Yardımcı olursanız sevinirim :))))