Burun kemeri törpületme

fischer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
260
166
303
Ankara
Kızlar aranızda kemer törpüsü yaptıran var mı? Fiyat verebilir misiniz? Benim burnum epey kemerli ama çok küçük burun da istemiyorum sadece kemeri küçülsün yeter.Yardımcı olursanız sevinirim :))))

Kızlar aranızda kemer törpüsü yaptıran var mı? Fiyat verebilir misiniz? Benim burnum epey kemerli ama çok küçük burun da istemiyorum sadece kemeri küçülsün yeter.Yardımcı olursanız sevinirim :))))
ilk ameliyatim burun kemeri uzerineydi.doktora israrla burnumdaki kemeri al baska bisey yapmaaaa dedim.doktor bana kemer alininca burun ucu kocaman , kabak gibi ortaya cikar ve duser cunku burun ucunu tutan kemerdir kemer cati gorevi gorur dedi.ben salak dinlemedim.kemeri al ucuna dokunma dedim.hani dr den daha ii biyorum yaaa.ameliyati lokal yapti ameliyat sirasinda bana gel bak ucunu bari kaldirayim dedi.yokkk yoook diye bagirdim.sonuc dr u dinlememenin cezasi 2.ameliyat.burun ucum dustu burnumun ucu kocaman kaldi.tek kemer olmaz.ucuyla uyumlu olmali...

ilk ameliyatim burun kemeri uzerineydi.doktora israrla burnumdaki kemeri al baska bisey yapmaaaa dedim.doktor bana kemer alininca burun ucu kocaman , kabak gibi ortaya cikar ve duser cunku burun ucunu tutan kemerdir kemer cati gorevi gorur dedi.ben salak dinlemedim.kemeri al ucuna dokunma dedim.hani dr den daha ii biyorum yaaa.ameliyati lokal yapti ameliyat sirasinda bana gel bak ucunu bari kaldirayim dedi.yokkk yoook diye bagirdim.sonuc dr u dinlememenin cezasi 2.ameliyat.burun ucum dustu burnumun ucu kocaman kaldi.tek kemer olmaz.ucuyla uyumlu olmali...

anladım aslında ben de onu fark ediyorum aynada baktığımda dediğin gibi ucu önde kalıcak.çok küçük de olsun istemiyorum çünkü küçük bir yüzüm yok :)) çok anlaşılmasın istiyorum ama baya anlaşılacak heralde :D peki ne kadar ödedin acaba memnun musun bu arada cevap için çok teşekkürler :))

Ilki ozel hastane digeri devletti devlete para odemedim.

Son düzenleme:
1100 kemere odedim.bende anlasilmasin istiyordum.ama ameliyat sonucu sislikler ve morluklar kacinilmaz ve aleni oldu.o yuzden estetik degil saglik sorunu diye lanse ettim cevreme.kemer horlama nefes sorunu burun tikanikligi vs sorunlara yol acar bunuda hemen hemen herkes bilir :)

Son düzenleme:
bende sağlık sorunu var mı bilemiyorum ki :))) nefes alıyorum ama bi doktroa görünsem belki vardır :D hepsi 1100 mü tuttu ? peki memnun muusn şu an

bende burun sırtını törpülettim doktorumda kaldırma yapmamı istemedi burnumun ucu yeterince kalkık zaten diye. ama ister istemez açıyı ayarlaybilmek adına burun ucunu çok çok çok az miktarda kaldırıyorlar

demek kaldırıyolar çünkü benim de hafifi düşük yani öyle çok düşük değil ama kesin kaldırır.Zaten daha yaptıramam yeterl param yok :)

bende burun sırtını törpülettim doktorumda kaldırma yapmamı istemedi burnumun ucu yeterince kalkık zaten diye. ama ister istemez açıyı ayarlaybilmek adına burun ucunu çok çok çok az miktarda kaldırıyorlar

sen nasıl memnun musun peki?

Ben 17.de burun ucu ve kemer kismimi duzelttiricem.Bana da doktorum ayni seyi dedi kemeri duzelticem ama burun ucumu da kaldiricagini dedi. Isine karismak istemedigim icin sormadim bile

evet işte onun için doktor araştırmam lazım açıkçası çok küçük kalkık burunları çok beğenmiyorum oldukça doğal durmalı :51:

Ben 17.de burun ucu ve kemer kismimi duzelttiricem.Bana da doktorum ayni seyi dedi kemeri duzelticem ama burun ucumu da kaldiricagini dedi. Isine karismak istemedigim icin sormadim bile

ayın 17snde mi olcaksın canım

Arkadaşlar selam ben 2010 yolunda burun estetiği ameliyati oldm burnm tam yerine oturmuştu eskiden çok kemerliydi doktorum çok güzel yapmisti burnunu fakat 4 5 ay önce eski kemerin olduğu yerde ufak bi kemik cikintisi belirdi disardan bakildiginda çok az belli oluyor ama elimle dokunduğunda elime geliyor bende ayni doktora tekrar gittim torpuleriz 10 dakikalık is dedi cuma yapariz pazartesi ise baslarsin dedi bu kadar kolaymi olucak anlamadım aranizda bu tarz bi durumla karsilasan varmi

ben bilmiyorum tam ama duydum böyle bişey oraya kemik geliyormuş bence doktoruna güven canım en iyisini onlar bilir diye düşünüyorum geçmiiş olsun

yok canım ben daha tam anlamıyla bakmıyorum bu ara olamam maddi açıdan :) öyle şimdi fikir amaçlı sordum :)

Kizlar selam daha öncede yazmistim siteye oturduğum yere yakin olan KBB uzmani ile görüştüm yapalim ameliyati dedi ve mart 20 de ameliyat oldum yani sadece kemik torpuledi ve aradan bir buçuk ay geçmesine rağmen kemik olan yerde hala kemik var sanki hic dokunmamis gibi doktorla konuştum ödem o dedi bol bol masaj yap dedi ama bana hic gececk gibi gelmio:53::53:

asya yukarı fıyatlar 500 tl den 8 bın tl kadar gdıyo
ben ank da üni hastanesınde 2500 e oldum

benım kı cok dogal yaptı en azından bole bole yapın dıye bır istegım olmadı

zaten doktorum da doğal burun yapıyor , tasarım vs yapmıyor
doktor secerken ıyı arastırın sorun yaptıgı burunlara bakın vs

Back
X